AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Dan Brown
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 24/07/2005 :  13:45:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar millet bu yazarın kitaplarını okuyorda ben daha okuyamadım kitapları nasıl sizce hangitür kitap okuyanalara hoş gelir anlatımı sade anlaşılır mı polisiyemi roman türümü?
Ve sizce kitaplarının hangisi daha iyi?

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 24/07/2005 :  14:58:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Da Vinci Şifresi'ni okudum. Fena bir kitap değildi. En azından akıcıydı. Duyduğuma göre Dan Brown, kitaplarını hep belli kalıplar içinde yazıyormuş. Bu nedenle kitapları birbirine çok benziyormuş. O yüzden bence hangisini istersen onu al. Fikir sorarsan, önce Melekler ve Şeytanlar'ı, daha sonra da Da Vinci Şifresi'ni okuyabilirsin.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 24/07/2005 :  15:40:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Önyargı yaratmak istemem, kendin oku değerlendir fakat olayların akıcı giden örgüsü sonrasında "türk filmi"ne dönen sonuçlarıyla benim için sadece hayal kırıklığı oldu Dan Brown. Kaybettiğim zamana üzüldüm anlayacağın. Ama yine de kendin bir oku değerlendir, belki hoşuna gidebilir ama okumazsan da sakın çok büyük birşey kaybedeceğini düşünme. Eğer başlayacaksan öncelikle Da Vinci Şifresi'ni al eline derim...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 27/07/2005 :  00:09:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Roman polisiye türü gibi. Aslında yazarın ilginç tarafı romanı yazarken bilmediğimiz (en azından benim bilmediğim) bir çok gerçeği açıklıyor olması.Bence ilginç ve kesinlikle okunmaya değer.
DA VİNCİ ŞİFRESİ
Türk tarihine geç kalınmış bir katkı, kurtuluş savaşını anlatan, Şu Çılgın TÜRKLER kitabını da şiddetle tavsiye ediyorum. Yazarı Turgut Özakman,nefis bir anlatımı var...
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 27/07/2005 :  03:49:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dan Brown mı yazmış Şu Çılgın Türkler'i. Kitap tavsiye etmek istiyorsan uygun yerlere yazmalısın.

Ayrıca okuduğunuz şeylere bence direkt gerçek gözüyle bakmayın. Çünkü artık gerçekler o kadar saptırıldı ki, gerçeklerin gerçek olduğuna bile inanamıyoruz bazen.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 27/07/2005 :  08:37:07  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dan Brown'un benim bildiğim 4 tane kitabı var. Bunları 'hoşnutluk' açısından bir sıraya koyarsam..
1- Dijital Kale
2- Da vinci Şifresi
3- Melekler ve Şeytanlar
* İhanet Noktası (Kitabı şu an okuyorum bi yorumun bulunmayacak ancak diğerleri kadar sürükleyici gelmedi bana..)

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: