|
Yazar |
Konu  |
halo
Üye

İleti 3 |
İletim - 29/08/2005 : 20:25:53
|
ne çıkıyo merak ettim yunus lacin bir söyleyiver |
 |
|
shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637 |
İletim - 29/08/2005 : 20:39:37
|
valla benimde içim fesat galiba, orada resmen bir küfür görüyorum, arda112_35 eğer bir yanlışımız varsa o mesajın noktaları doldurulmuş halini bir söyleyiver. |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 29/08/2005 : 23:28:43
|
arda112_35, üyeliğin kilitlendi. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 30/08/2005 : 09:32:52
|
alıntı: arda112_35 tarafından yazılan:
İçerik Silindi!
Bu bana mı dedi bu lafı? |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 03/09/2005 : 23:30:17
|
Valla beni de 2 günde 1 bilmediğim insanlar mailimi listesine ekliyor naber kanki falan diyorlar kimsin diyorum senle kanki olmak istiyorum kız msn i wersene diyor nerden aldım mailimi diye soruyorum OyunSitesi diyor daha sonra adama küfretmeden ve hakaret etmeden adam olmasını söylüyorum bunlar bende çok oluyor hatta konu başlığı sahibi arkadaşın konuştuğu kişi bana onunkinin 2 katı küfür etti ama ben sırf forumda gündeme oturmak için düşünmeden "bunların zeka yaşı/yaşı kaç" diye konular açmadım ve buna da gerek duymuyorum lütfen bu mesaj konudaki son mesaj olsun ortam iyice gerildi çok üyelik gidecek gibi görünüyor.
MODIFY-- Öneri:Burada tartışmayı şiddetlendirecek mesajları atan arkadaşlara "bunu bana mı dedin"diye mesajlar atılmadan önce küfür içerikli "len" türü mesajların dahil ortam gerilmeden silinmesi gerekiyor bence. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|