R_Van Der VAARTTT yukarıda yazılanları dikkatlice okumamışsın sanırım. Ortamın gerildiği falan yok. Sadece terbiyesiz bir kişilik, forumdan silindi o kadar. Ha bu arada konu ile alakalı bir şeylerde söyleyeyim. Sırf bunun için imzama bir kaç eklenti yaptım. :) Msn 'de ki "tanınmayan kişi" sayısı bir hayli kabarıklaştı. Bu gidişle 1024*768 ekrana bile sığmayacak. İşi olanda geliyor, olmayanda... Şu var ki, saçma sapan sözcükler ya da "aloooooooo" gibi zeka özürlü girişler yapanlardan bile rahatsız değilim. Hatta bazen hoş sohbetler oluşuyor bir kaç dakikada. Şimdiye kadar küfür ya da hakaret eden olmadı, olursa da benim için sorun değil. Ortama göre davranmasını da biliriz.
Ya zaten bi aralar msn listem 120 kişi olmuştu ve yarısından çoğunu tanımıyordum. Çoğu da burdan dı. "Ekleyin fakat "Sen kimsin?" diye sormayın lütfen" aynen bana da böyle soru soruyorlar sen kimsin e kardeş sen beni eklemişin diyorum. Sonra da "alooooo" diyo e doğal olarak sinirden sildim hepsini 60 a indi. Bak şimdi yine 111 :D. Yakında temizlik zamanı...
En son iletinin 06/09/2005'te atıldığı bir konuya ileti attığına göre senin de çok normal olduğun söylenemez. Konuların güncelliğine dikkat et, bu bir. Saçma sapan, gereksiz iletiler atma, bu da iki. Daha gelir gelmez, "Destur!" demeden papaz olmayalım seninle.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde