arkadaşlar bilgisayarım win 98.Ama artık yeni oyunların hepsi Xp de çalışıyo.(DOOM 3 veya lord of the ringin strateji oyunu)Bende Windows Xp nin kopya Cd aldım.Ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.YArdım ediNN!!
Unutmadan bilgisayarım( pentium 2 256 ram 128 ekran kartı)Windows Xp yüklersem oyunlarda bir kasma yada bilgisayarda yavaşlama olurmu
LÜTFEN HEMEN CEVAP YAZIN DOOM 3 OYNAMAK İSTİYORUM!!!
Xp yüklemene gerek yok çünkü o sistem ile doom 3 biraz zor oynarsın.Hele hele o işlemci ile.Bildiğim kadarı ile xp 512 mb ram istiyor.Çümkü yaklaşık 200 mb ram kullanıyor kendileri...
xp için en düşük 382 ram öneriyorlar, ama ben uzunca bir süre 256 ramle kullandım pek sorun yaşamadım kopya konusuna hiç girmeyelim derin, normal xp içinde cd yi talkıp yönergeleri izlersen bir sorun yaşamadan yikleme yapabilirsin ama senin için asıl sorun pII kullanman, çünkü ben PIII 833 128 g force 4 mx 440 ile bile birçok oyunu oynayamıyorum
Yapman gereken ilk şey işlemcini ve haliyle anakartını değiştirmek. Xp daha sonra inşallah. Bir de ram takviyesi şart. Ayrıca yanlış bir düşünceyle oyunların artık xp'de çalıştığını yazmışsın. Sistem oynamak istediğin oyunları kaldırmadığı sürece xp bir işine yaramaz.