AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 xp yükleniş !!!HELP!!! !!!YARDIM!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

-eL_Niño-
Seçkin Üye



Turkey
İleti 1802

İletim - 19/08/2005 :  14:33:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar benim bi arkadaş xp cdisi yüklememi istedi bende bilmiyorum internette bi araştırıyım dedim yardım ederseniz sevinirim

Member Since: 23/07/2005

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..

shadowwalker
Seçkin Üye



Turkey
İleti 637

İletim - 19/08/2005 :  17:39:00  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer arkadaşın xp işletim sistemini yüklemeni istediyse (soru çokta açık değil) yapacağın tek şey cd'yi takmak, bilgisayarı yeniden başlatmak ve yönergeleri izlemek. (burada dikkat etmen gereken bişey var ilk başta kurulum için bir tuşa basın yazısı çıktığında tuşa basarak kurulum arayüzüne girebilirsin ANCAK KURULUM SIRASINDA BİLGİSAYAR YENİDEN BAŞLATILDIINDA KESİNLİKLE BİR TUŞA BASMAMALISIN. yoksa tekrar başa sararsın bütün kurulumu. ondan sonra sürücü tanıtmak ve aktivasyon olayı var. xp pek çok eski donanımı sorunsuz tanıyor ama yeni donanımlar için sürücüleri ya internetten ya cdlerden kurmak lazım. orjinal xp ise kurduğun aktivasyon ekranı zaten zırt pırt rahatsız edip yapman gerekenler i inatla hatırlatmaya devam edecektir. yok kopya ise forum kurallarına aykırı olduğundan yardımcı olamıyoruz -gerçi kurallara aykırı olmasa bile xp için onlarca çeşit crack çıktığından senin elindeki cdde ne olduğunu bilmemiz pek mümkün değil.
biraz ingilizce varsa birazda gözüm karaysa korkmadan dal. bir iki defa hata yapıp tekrar formatlaman gerekse bile sistemi eninde sonunda halledersin çok zor bişey değil. (benim ilk kurduğum sistemler bir ay dayanmamıştı -o zamanlar xp yoktu tabi sürücüleri yüklerken hata yapıyormuşuz eheh) Xp'yi kurmak gerçektende zor bişey değil. bu arada mümkünse arkadaşının yedeklemek istediği bilgileri başka bir harddiske aktar. bunu yaptıktan sonra istediğin gibi oynayabilirsin :) donanıma hasar vermen neredeyse imkansız (kurtarma konsolundaki bazı kodlar harddiskin kullanılırlığını engelleyebilir ama kurulum sırasında orayla alakan yok). vesselam gerekli verileri bir yere yedek alabiliyorsan, orta düzeyde bir inglizcen var, ulaşabileceğin bir yerde bir sözlüğün varsa korkacak bişey yok. önemli bir uyarıyıda yapayım en sonda... internet şifresi gibi formattan sonra kaybolacak şeyleri bir kenara not almak lazım. (eğer 56k modem kullanıyorsa arkadaşın şifreyi ve kullanıcı adını ya çok emin bir yere koymak yada işin bittikten sonra yakmak lazım bu arada, çalınırsa dert olabiliyor)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye



Turkey
İleti 1802

İletim - 19/08/2005 :  22:47:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekkürler abi çok yardımcı oldun yarın arkadaşa ileticem

Member Since: 23/07/2005

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000