AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Virüs
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 06/02/2004 :  17:03:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Win32/Mydoom.A@mm bu isimli virüs sürekli mailime geliyor vede sürekli superonline nın antivirüs yazılımı tarafından engelleniyor
arkadaşlar benim merak ettiğim bu virüs bana nereden geliyor çünki her gün yollananıyor ve ben bir sürü uyarı mailini silmek zorunda kalıyorum bunu yollayanı yada geldiği siteyi kaynağı bulmamın bir yolu var mı çok rahatsız edici bir şey
alıntı:
Değerli Abonemiz ;

Bu mesaj Superonline antiVirüs yazılımı tarafından gönderilen otomatik bilgilendirme mesajıdır.

adresinden size gönderilen ,Hello başlıklı e-postada Win32/Mydoom.A@mm isimli virüs tespit edilmiştir.

Superonline Antivirüs yazılımı tarafından virüs içeren (part0002:message.pif) isimli dosya silinip yerine warn.txt isimli uyarı mesajı yerleşti
rilmiş ve e-posta temizlenerek size gönderilmiştir.

Silinen Mesaja ait detaylı bilgi:

Konu : Hello
Olası gönderici: (*Gönderen kısmında yeralan bilgi mesajın içeriğinden alınmıştır.)
Alıcı: ceyhunalyesil@superonline.com
Tespit edilen virüs: Win32/Mydoom.A@mm

*Gönderen kısmında yeralan bilgi mesajın içeriğinden alınmıştır.Ancak bir takım virüslerin, bulaştığı bilgisayarlarda yeralan adreslerden rastgele adresler seçerek gönderen adresi olarak kullandığı da dikkate alınmalıdır.
Superonline E-Posta Virüs koruma hizmeti ile @superonline.com uzantılı adresinize gelen e-postalarınız bilinen tüm virüslere karşı korunmaktadır.
Ancak virüsler sadece e-posta ile bulaşmadığı için bilgisayarınızın güvenliğini tam anlamıyla garanti etmemiz mümkün değildir.
Virüslere karşı en etkili korunma yöntemi; bilgisayarınızda muhakkak bir antivirüs yazılımı kullanmak ve antivirüs programınızın ve işletim sisteminizin güncellemelerini düzenli olarak yapmaktır.
Superonline Virüs koruma hizmeti, virüslerden korunma ve temizleme yöntemleri konusunda http://satis.superonline.com/yardim/virus.php?id=1 adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sorularınız ve görüşleriniz için hizmet@superonline.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

SUPERONLINE

benim şuanki tüm bilgim bu bundan fazla bilgiyi edine bilir miyim ?

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 06/02/2004 :  17:20:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yapacağın pek bir şey yok. Aynı maillar herkese geliyor. Yollamış gibi gözüken kişi de olaydan habersiz olduğu için kaynağı da bulamazsın. Yapacağın tek şey mailları açmamak ve antivirus programını sık sık güncellemek. Bir süre sonra gelen maillar azalır zaten.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 06/02/2004 :  21:31:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam sağol dediklerini yapacam
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 07/02/2004 :  16:48:29  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
listendeki herhangi birinden gelmiş olabilir, internete giren her iki kişiden birine gidiyor bu virus, özellikle antivirus programı kullanmayanlar açıklamasında test yada status yazan mailleri kesinlikle açmasınlar, birde sanırım teknik destek filan gibi bir açıklamayla ulaşıyordu, 12 şubata kadar bu tip mailler alacağız, verdiğim linke bir göz atın
http://www.ntvmsnbc.com/news/250749.asp

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 07/02/2004 :  17:02:46  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim mailimede bissürü ingilizce mesaj gelip duryor.Ve geçen gün bana Hİ!'dan 5 tane gönderdiler.
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 07/02/2004 :  17:49:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim mail'ime de hep hello,hi vs. gibi başlıklar altında çok mesaj geliyor.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000