|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 23/07/2005 : 05:06:58
|
Gruplaşmak mı? Daha grup yazmayı bile bilmeyen bir insanın gruplaşmanın ne olduğunu bildiğini sanmıyorum, ki söylediklerinden de bilmediğin anlaşılıyor zaten. Bizim buradaki ortamamız arkadaşlık/dostluk ortamı. Bunu gruplaşma olarak görüyorsan, tamam, grup oluşturduk. Ancak keşke grubumuza yeni kişiler de katılsa. Her yeni üyenin neredeyse ellide ikisi foruma devam ediyor ve bunlardan bir tanesi gerçekten kurallarımıza uygun, forumda nasıl davranılacağını bilerek hareket ediyor. Gruplaşma ile suçladığın kadro, birbirini 3-4 senedir tanıyan insanlardan oluşuyor. Bu yüzden samimiyiz. Hatta birçoğuyla sabahladığımız zamanlar oldu Internet'te. Biri hariç, hiçbiri ile direkt tanışıklığımız da olmadı; ama hepsine normal arkadaşlarımın çoğundan daha çok güvenirim. Güvenimi sarsan bir kişi bile de çıkmadı şu ana kadar. Sen yine de bunu gruplaşma olarak görüyorsan, fikrine saygım sonsuzdur. Ama sen eleştiriyorsun diye de bu grubu dağıtmam.
Yönetici grubu olarak ne yazık ki gerçek hayatta ezik insanlarız. En ufak bir başarımız dahi yok. Bu yüzden forumda bize yalakalık yaptıklarında ezikliğimizi unutuyor, bize yalakalık yapanların hatalarını da görmüyoruz... Yazdıklarını beynini kullanarak yazmıyorsun sanırım. Kimse burada bize yalakalık yapmıyor, yapan olsa da bundan etkilenecek kadar kişiliksiz insanlar değiliz.
Şirine'ye eleştiriler geldi, bunu kabul ediyoruz. Ama eleştirileri yapanlar yöneticiler değil, forumun normal üyeleriydi. Üyelerin de kişisel fikirlerini söylemelerinde sakınca görmüyorsundur herhalde? Sonuçta sivri dilliği ile övünen sensin. Başkalarının da sivri dilleri varmış demek ki. Ayrıca söylediğin gibi, burası özgür bir ortam. Herkes fikirlerini söyleyebilir.
Eğer mesajında yazdığın gibi ego tatmini için bize yapılan övgüleri kabul edip, eleştirenleri forumdan atıyor olsaydık bu mesajı yazmadan direkt üyeliğini kilitlerdik. Ancak senin de fikirlerini duymak ve doğruları göstermek açısından (görebilir misin bilmiyorum tabii) üyeliğini kilitlemiyoruz. Senden tek bir isteğim var; o da elini vicdanına koyup eleştirilerini mantık sınırları içersinde yapman. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 23/07/2005 : 10:05:37
|
Kardeş senden zaten kurtulmaya çalışsalardı emin ol yaparlardın. Fark ettinmi konu 3 sayfa olmuş 4 e doğru gidiyor. Senin üyeliğini 3 sayfadır yaklaşık 44 kere silebilirlerdi. Bu insanların seni dinlemesine diyorum bak sadece dinlediğine bile minnettar olmalısın. Çünkü başka forumlarda bu böyle olmuyor. Bu bir oyun forumu biz burda seviyeli bir ortamda oyunlardan bahsetmeye özgürüz. Sen fast food çuya gidip çorba istiyorsun vermiyince de. Burada özgürlük yok diyorsun. Ve sonunda ne oluyor ya restorandan atılıyorsun ya gidiyorsun ya da ordaki şartlara uymak zorunda kalıyorsun. Tekrar söylüyorum. Burada ki yalakalıkla biryerlerinin kaldırıldığını iddia ettiğin insanlar bence seni dinlemeye bile başlamamalıydılar. Çünkü sen anlamıyorsun. Daha uzun yazardım ama şimdi bir kaç kişiye YALAKALIK etmem lazım!!! |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 23/07/2005 : 11:23:12
|
abi beni övün bana yalakalık yapın, yapmayanların üyeliklerini kilitleyecem bak, aslında hassooo haklı, 13 yaşında birine laf anlatmaya çalışıyormuşum, hata bende adam gider tartışma yaptığı elemanın profiline bakar, ondan sonra cevap yazar, öğreneceksin koçum öğreneceksin, yaşın ilerledikçe herşeyi sırayla öğreneceksin, bu sitede bulamadığın özgürlüğün kıymetini başka forumlarda mumla arayacaksın, ama tavsiyem hıncal uluç okuma, zira sende güzellikleri görmeden vur abalıya misali bir eleştirme yapma potansiyeli görüyorum, onu okuman bu potansiyeli artırır, ilerde toplumdanda dışlanırsın, biz grupçuyuz, akşamları msn de toplanıp muhabbeet ediyoruz, öyle bir yalakalar varki beni ve bütün yönecileri pohpoluyorlar, arada gel senide bekleriz, ilk günler alışman için yağcılık yapmana gerek yok, zamanla yaparsın...
bu arada seninde yardıma ihtiyacın olduğu bir zaman benden yada herhangi bir yöneticiden yardım görmezsen haklısın demektir, arkadaş olsakta olmasakta herkese aynı mesafedeyiz, yeri geldiği zaman en samimi olduğumuz insanların konularıda kilitleniyor, ama niye hala bunları yazıyorumki, daha sapla samanı birbirinden ayıramayan birine dil döküyorum... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 23/07/2005 : 20:18:48
|
Tüm yazılanlardan sonra benim aklımda yer eden en önemli olay GRUPLAŞMA olayı oldu. Daha 30 mesaj atmı, ortanım ne olduğunu bilmeyen birisi kalkıpta seviyesizlikten ve gruplaşmadan söz edebiliyor. Daha öncede dediğim gibi bunun arkasında artniyet aramak gerekir. Ama ben tüm saflığımla (ve salaklığımla) bunun böyle olmadığını kabul ederek birşeyler yazmak istiyorum. Burada bize grup kurmuşsunuz diyenlere birkaç sorun var. Yaş seviyesinin düşük olduğunu göz önüne alarak soruyorum. Hanginiz ortaokul'a kayıt yaptırdığınız gün sınıfınızdaki tüm öğrencilerle samimi oldunuz?? yada hanginiz yeni bir ortama girdiğinizde hemen tüm olaylara vakıf olabildiniz?? Bakın grup dediğiniz insanlarla ben DÖRT senedir beraberim. Bu beraberlik sadece burada değil diğer ortamlardada devam etti. Böyle bir durumda samimi olduğum insanlarla tabiiki farklı muhabbet edeceğim. Ya Allah(cc) aşkına söyleyin sizler samimi olduğunuz arkadaşlarınızla daha farklı muhabbetler etmiyormusunuz ???
Konunun açılış meselesine gelince, buradaki olaylar hakkında bilgisi olmadan yorum yapan insanlara bazı şeyleri hatırlatmak istiyorum.
-Foruma 2003'un başında üye oldum. -Bugüne kadar 1600küsür mesaj attım ve bu mesaj sayısı forumdaki en yüksek 3. mesaj sayısıdır. -Bu kadar süre içerisinde yöneticilerle çok büyük kavgalar yaşadım ama bu kavgalar bile saygı çerçevesi içerisindeydi. İsteyenler eskiforum'dan takip edebilir. -Bu güne kadar attığım onca mesajda popüler olmak gibi bir kaygım olmadı bundan sonrada böyle birşey yapmak gibi bir düşüncem olamaz. -Her zaman insanlarla saygı çerçevesi içerisinde konuşmaya çalıştım ama aksi davranış gösterenlerede tepkimi gösterdim. -Bu kadar uzun süreçli üyeliğim esnasında hiçbir yöneticiden uyarı almadım. -Siteye yazı yazmakta dahil olmak üzere elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. -Forumun iyi günündede kötü günündede istikrarlı bir şekilde mesaj attım. -Forumu kendini bilmezlere karşı hep korudum ve korumayada devam edeceğim.
Not: Savunduğun o şirine arkadaş hakkında birkaç şey yazmak isterim. Öncelikle ona karşı olan birkaç kişiden biri bendim. Açtığım şirine problemi adlı konuda yöneticiler ve özellikle webmaster'ın şirinenin yanında hareket ettiğini görebilirsiniz. O zaman yöneticilerin fikrine saygı duyarak konuyu büyütmedim. Serbest bölgedeki mesajların mesaj sayısını arttırmama olayının başlamasından sonra şirine arkadaşı gören varsa lütfen buraya yazsın. Şirine kardeşimizin amacı serbest bölgede saçma sapan konular açarak mesaj sayısını arttırmaktı ve bunu bir mesajında kendi ağzından itiraf etti. Ve ben kendi adıma o şahsın bir oyunda takılmış birisine yardımcı olan bir mesaj yazdığını görmedim. Kimse beni şirine gibi birisini savunan kişinin doğru olduğuna ikna edemez.
|
 |
|
riberymami
Üye

Turkey
İleti 52 |
İletim - 06/08/2005 : 12:47:18
|
kardeş ne diyonuz yaw bur da yazılanlarla başbakan mı olcak insan isterse her gün 1500 tane mesaj atar kendi bilceği şeydir bence uzatmamak gerekir çünkü forumların yanında kinde olduğu gözüküyo istemiyen okumaz:))))
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|