AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 bu ne yaaa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 20/07/2005 :  10:56:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
birinin dur demesi lazım ama.len kan davası başlamış,yakında bizde çete savaşının ortasında kalacaz.:)))
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/07/2005 :  13:35:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hakkı hocama da yüklenmeyin
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 21/07/2005 :  12:14:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle Hakkı hocama hak vermeden edemiyorum. Adam burada düzgün birşeyler olsun istiyor karşılığında birileri yapılanları beğenmiyor. Beğenmeyen insanlar daha siteye hiçbirşey katmamış, foruma ise 30 mesaj atmış insanlar (: İşte komik olan yan bu. Bir yere girersin, beğenmediğin yanlar olur önce bunları düzeltmek adına yapıcı bir üslup kullanırsın. Yok istediklerin olmadı bırakıp gidersin... Bu olayın süreci bu kadar basit.

Ama burada yapılanların arkasında bir art niyet aramak gerekir bana göre. Adam 30. mesajında buradaki ortamdan dilediği şekilde bahsedebiliyorsa bana göre bu adamın burada tatsız bir geçmişi vardır ve bunun hıncını çıkartmak için huzursuzluk yaşatıyordur.

Diğer bir konuda Hakkı hocamın artık beni savunmaktan çok kendi duygularını yansıttığına inanıyorum. Her insanın bir eşref saati vardır süper sohbetler çıkar ve afedersiniz ama birde eşek saati vardır. İşte bu eşek saatine denk geldiği zaman kantarın topuzu kaçar. Normalde karşındakini kırmamak adına söylenmeyecek şeyler hiç düşünmeden ağzından çıkar. Yukarıdaki mesajlar Hakkı hocamın eşek saatine denk gelmiş herhalde (:

Benim bir sürü saçma konu açtığım günde benim eşek saatimdi... Zaten canım sıkkındı üzerine birde o konuları görünce bende zıvanadan çıkmıştım. Bunları günah çıkartmak adına yazmıyorum. Çünkü yaptığımın doğru olduğuna inanıyorum.

Burada bana destek olan arkadaşlarıma teşekkür etmek isterim. Ama kesin olan şey benim saçma sapan mesajlara karşılık kendimi savunmak gibi bir kaygım yok. Sizlerinde beni savunmak adına birşey yazmak gibi bir zorunluluk hissetmenize gerek yok. O gün bana karşı tavır alan insanlardan bazıları daha sonrasında benden mail yoluyla özür dilediler. Yani doğru ve mantıklı olan insanlar ilk anki heyecanla mantıksız hareket edebiliyorlar ama sonrasında doğruyu görmeyide biliyorlar.

Burada bu kadar yazı yazmama neden olan arkadaşa bir teklifim var. Gelsin burada neyi beğenmediğini yazsın ve nelerin nasıl yapılması, seviyenin nasıl yükseltileceğini göstersin ve hangilerini kendisinin düzelteceğini söylesin. Bizlerde el birliğiyle ona yardımcı olmaya çalışalım.
Sayfanın En Üstüne Git

barisozdemir
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 23/07/2005 :  01:20:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
anlaşıldı yönetici gurubu size hep yalakalık yapılmasını alışmışsınız biri gelip sivri sivri sözler söylediği zaman demek ki böyle saçmalıyosunuz burası özgür bir yer yani internet ama burada bile özgürlüğü öldürmüşsünüz. size hep takla atrsak bizden daha iyisi yokk :))Rapieer ne dicem aslında bu kadar büyütülecek bi şey değildi ama her kafadan saçmalık çıkınca böyle oldu şimdi beni yöneticilerde kovarmış siteden :) yani benim gibi sivri dilli çıkmamıştır atalarımız ne güzel söylemiş doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış helal elleri öpülesi. neyi beyenmediğime gelince guruplaşmayı beyenmedim aynı şeyi şirine yaptı ona hemen bir forum açıldı ne yapmaya çalışıyosun diye ama sen böyle yapınca aksine taktir aldın bide :) guruplaşma değilde ne elinizi bi vicdanınıza koyun diyorum başka bişey demiyorum o kadar
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/07/2005 :  02:19:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arada fark var, anlamakta zorluk çekme nedenin nedir be velet? (Yaşın kaç? ya 13 ya 14, başka türlü bu yazdıklarına mana veremiyorum)

Doğru ya da yanlış, Rappier'in ki bir TEPKİydi. Şirine'nin yaptığı ise -ki sadece o değil- forum kullanmayı bilmemekten kaynaklanıyordu. DİKKATLE OKUR ise OyunSitesi kadrosunun (hani şu suçladığın) Şirine'yi koruduğunu görürsün. Ayrı topic açan normal üyelerdi.

Ve başta Avaris hocam olmak üzere bir grup yazarın da Rappier'i eleştirdiği vakidir.

Gruplaşmaya gelince, kusura bakma, bir kenarsa Hakkı hocam bir kenarda adını sanının bilmediğim sen; elbette Hakkı hocamla daha samimi olacağım..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000