AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 bu ne yaaa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146

İletim - 06/08/2005 :  13:46:49  Bilgileri Göster  Lafbilir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim naçizane fikrim şudur ki...
Onca forum gördüm gezdim yukarıda ALLAH(cc) var ve yeminle söylüyorum en sevdiğim forum burasıdır.Çok nadiren de olsa forumun serbest bölüm'ü aksamaya uğruyor.Ve Rappier hocamın dediği gibi yalakalıkla hiçbirşey kazanamayız burada.
Samimiyet konusuna gelince;
Yoldan geçen bir adamın omzuna kolumu atıp "vaaaay ortağım naptın yaw uçalım gezelim ortama girelim bu akşam" gibi sözler söylesem o adamla samimi olacağımı sanmıyorum.Krondor,Avaris,thakki1 gibi kişiler zaten forumun denetimini mükemmel derecede sağlıyor ve koordine olmaları için haberleşmeleri gerekiyor.Gruplaşma olsa bile,bu durum sitedeki hiçbir üyenin aleyhine değildir.Sırf mesaj sayısını artırmak amacıyla bazı "eleştirmen" şahsiyetlerin forumu çöp yığını haline getirmesi içler acısı bir durumdur.Seviyesiz insanların seviye tartışmasını da ne kadar gereksiz bulduğumu özellikle belirtmeme gerek yok.
Ayıptır bu yaptığınız arkadaşlar!Forumu öldürmek yerine,onu diriltelim."Köstek değil,Destek olalım".Bazı haddini bilmez insanların laf olsun torba dolsun diye,hatta zevk için yazdıkları gereksiz mesajları tüm kalbimle kınıyorum.
Zaten forumun amacı tartışmak ve görüşlerimizi birbiribize sunmak değil mi?İster "mesaj sayısını yükseltiyor" deyin,ister "yalakalık yapıyor" deyin ben düşündüğümü yazdım.Özgürlüğün,başkasına zarar vermeden ve çıkarlarını bozmadan dilediği gibi yaşamak olduğunu öğrenememiş bunlar.
Fikirlerini belirli bir ahlak çerçevesinde sunduğu sürece kimseye karşı değilim.Aksine;terbiyesizlik yapıp,özgürlük isteyen bir kişi medeni olamaz.
Sevgilerimle...

En sonunda AŞK...
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 06/08/2005 :  22:22:52  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
E yani 13 yaşında olunca laf anlanmıyor mu ya.. Yani ben de Dodo da bu yaştayız. Teessüf ederim..

Şimdi sıra geldi yalakalık(!) yapmaya..

YAAAAAAAAAAALLLAAAAAAAAAAKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAA

Evet, yalakalığımızı da yaptık, şimdi sıra beraber ve solo şarkılar (!) da:

Solistimiz barisozdemir:

Amaaaaaaaan guuuuuuurrrruup, canıımm guuruup, artık sana sana sana muhtaaaacız guuuuuuurrrrrruuuuuuup.

Şimdi Rappierde sıra:
--------------------------------------------------------------------------
(Neyse bunu burada bırakalım, uzar gider, full metin için bu kopnuyu yeniden okuyun)

Ya bu "Seçkin üyeler ha!" konusuna benzedi inceden. O zamanlar gruplaşmanın adı seçkin üyelik konulmuştu. Şimdi de konu buraya gidiyor, önce seçkinler suçlanacak, sonra yeni seçkinlere " sen de mi brütüs" denecek, sonra....
--------------------------------------------------------------------------
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 07/08/2005 :  02:00:28  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Tam olarak neyi pyalaşamyım kimi eleştirdiğinizi anlamadım ki paylaşamadığınız sınırsız büyüklükteki forum ise baştan sizde hata var demektir . sebep olarak gösterdiğiniz serbest bölümse isteyen girer isteyen girmez ,eğer gruplaşmaysa ki saçmalık hepimiz din kardeşiz.Peki neyi tartışıyorsunuz?

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000