Yazar |
Konu  |
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 20/07/2005 : 00:45:04
|
alıntı: barisozdemir tarafından yazılan:
benim burada kimseyle yakınlaşmak gibi niyetim yok :) ama seviyeli konular hakkında foruma katılmaktı ama pek seviye göremiyorum burada sorulara baksana :) ne seversin ne içersin ne yersin ne yaparsın sizin seviye dolu muhabbet anlayışınızz buysa çok seviyelisinizzz
daha dün geldin seviye muhabbeti yapıyorsun, adamı sinir etmekse amacın ulaştın, pinokyo misali her şeye burnunu sokmazsan, seviyeyi görürsün, seviyeyi senden öğrenecek değilim, zira sen yokkende burda adamakıllı bir seviye vardı, dağdan geldim babağdakini kovdum hesabı yapacaksan burası yeri değil, çünkü rappier dediğin adam seni seviye diye 3 tur attırır bide bedavan döndürür, biz gruplaştık kardeşim buralarda,muhalefet yapacak, sidik yarıştıracak adamada ihtiyacımız yok, adam gibi aramıza girmek istiyorsan buyur, biz burda adamın bilmeme neyinin rengini tanıdık 4 senede, sen de bilmemneyini yırtsan rappierin ulaştığı seviyeye ulaşamazsın, dün geldim bugün adamı yerim dersen, o biraz zor, bu gece itibarı ile yöneticilikten istifa ediyorum, çünkü yöneticiyken haddini bilmesini gereken insanlara haddini bildiremiyorum, krolar lütfen yöneticiliğimi kaldırın, artık bende istediğim gibi konu açıp, istediğim gibi konuşayım,artık yeter, peygamber sabrımız yok , millete istediğim gibi hitab etmek istiyorum ... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 20/07/2005 : 00:57:20
|
flood mlood ekliyorum, ben yönetici olabilirim, ama sizin gibi forumun bir üyesiyim, bugüne kadar isteyerek kimi kırdım, hangi biriniz haklı olduğu konuda benden yardım almadı, yok grupmuş, yok adam kayırmaymış, hangisini yaptım, yönetici olmadanda, yönetici olduktan sonrada hanginiz haklıyken onu savunmadım, seviye göremeyenler daha seviyeli forumlara gidebilirler, illada burda kalmak gibi bir baskı yapan yok, ama artık yeter, bıçak kemiğe dayandı, bazılarına canım diyoruz, canın çıksın diyorlar, biz herkese cevap almak istediği dilden yanıt verebilecek hitap gücüne sahibiz elhamdülillah, bu yaştan sonra adam olanının elini öpecek, adam olmayanında yanından geçmeyecek bilinci Allah bize nasip etti çok şükür... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 20/07/2005 : 02:27:27
|
ilgiyle izliyorum |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 20/07/2005 : 10:33:08
|
Bu kadar hırslanacak ne yazmış adam bakıyorum ama göremedim.
O seviyeden başka şey anlıyor olabilir, gayet doğaldır. Bizim anladığımız şeyi de anlamıştır herhalde. (Anlamadıysa anlatırım.) Dolayısı ile Krondor'un ilk cümlesi yeterli. Beğenmediyse gidebilir. Bu site açıldığından beri belli kişilerin "beğenisi" değil standartlarımız üzerinde işledik. "Bilgisayar başında arkanızın hangi lobuna daha fazla kuvvet verirsiniz?" gibi konular benim ilgimi çekmiyor. Sizin de çekmiyorsa mesaj atmaz, bakmazsınız. Ama ilgisini çekenler konuşabilsin diye açıldı bu serbest bölüm. Suyunu çıkarmadan konuşmaya müsaade var.
Dolayısı ile, insanların "ilgi alanlarının" seviyesi OLMAZ. Seviyelendirmeye çalışıyorsanız, şekilcilikten başka birşey yapmıyorsunuz demektir. Konuşmanın seviyesi vardır. Her konuda, her seviyede konuşmanız mümkündür. Burada konuşma seviyelerine bir sınır çekilmiştir. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 20/07/2005 : 10:34:52
|
Şimdiye kadar ben de izliyordum ama işler çok karıştı. thakki1 abe sen bu işi bırakma oyunsitesinin her bir yöneticisine ihtiyacı var. İnsanlar Rappier i savunuyor diye gruplaşmamı var diyorsun yani. Ben şöyle derim Rappier e haksızlık olduğunu düşünenler Rappier i savunuyor. Sen buna gruplaşma diyorsan Rappier i kimse savunmasın. Serbest Bölüm bu forumun sadece küçük bir bölümü. Bu bölüm biraz bozuk olsada diğer konulara da bir göz atmanı dilerim ne kadar seviyeli diye. Emin ol eğer bu forum seviyesiz olsaydı bir çok kişi giderdi ben de dahil. Ve Rappier le az da olsa bir muhabbeti olan ben, o giderse gidecek ilk kişilerden biriyim. Çünkü o hep beni, seni, herkesi düzeltmeye çalıştı. Bunu da uygun bir dille yaptı. Ayrıca şu popüler işine gelince Rappier in de ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Zaten olsaydı da öyle olmaya çalışmazdı. Biz bu forumun bir katıysak Rappier de bu katı kaldıran kolonlardan biri (Ne benzetme yaptım ama :)) |
 |
|
Konu  |
|
|
|