Eh, ondan sonra da çok da güzelleşti diyemem açıkçası. Şu an foruma gelen mesajlarda ciddi bir düşüş var. Milletin tatile çıktığını, o yüzden uğramadıklarını düşünmek istiyorum; ama hitimiz neredeyse hergün yükselişte. Zıt bir durum var yani ortada. En azından gereksiz mesajlar gelmiyor artık.
benim burada kimseyle yakınlaşmak gibi niyetim yok :) ama seviyeli konular hakkında foruma katılmaktı ama pek seviye göremiyorum burada sorulara baksana :) ne seversin ne içersin ne yersin ne yaparsın sizin seviye dolu muhabbet anlayışınızz buysa çok seviyelisinizzz
Beğenmiyorsan çek git. Serbest bölüme bakarak seviye belirleyen insandan hayır gelmez zaten. Diğer forumlarda çok seviyeli muhabbetler mi oluyor sanıyorsun sen? En azından burada küfür yok, hakaret yok. Türkiye'deki oyun siteleri arasında en seviyeli forum burası. Bu konuda herkesle, her konuda tartışmaya hazırım. Madem forumu beğenmedin, git başka forumlarda Rapçilerin küfürleşmelerini oku, seni onlar keser herhalde. Ayrıca o beğenmediğin konular hakkında yeterince tartışma yapıldı burada. Dikkat ettiysen de o konuların hepsi kilitli. Eleştiri yapacaksan, mantık sınırları içerisinde olsun.