|
Yazar |
Konu  |
barisozdemir
Üye

Turkey
İleti 43 |
İletim - 16/07/2005 : 14:06:51
|
bakıyorum anlaşılan rapierin baya dostu varmış birisi demiş guruplaşma olmasın diye ama bakıyorumda burada zaten guruplaşma dolu mantığınızla düşünenler mantuklı cevap atmış ama arkadaşını savunmak uğruna saçmalayanlarda dolu vay beee :)) ama komik cevaplar beni güldürdüüü |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 16/07/2005 : 14:41:24
|
Gruplaşma söz konusu değil. Burada samimi muhabbet edenleri grup olarak görüyorsan yanılıyorsun. Bu kişiler birbirlerini tanıdıkları için samimiler. Tanımadıkları kişilerle samimi konuşmalarını beklemiyorsun, değil mi? |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 16/07/2005 : 20:20:06
|
alıntı: barisozdemir tarafından yazılan:
bakıyorum anlaşılan rapierin baya dostu varmış birisi demiş guruplaşma olmasın diye ama bakıyorumda burada zaten guruplaşma dolu mantığınızla düşünenler mantuklı cevap atmış ama arkadaşını savunmak uğruna saçmalayanlarda dolu vay beee :)) ama komik cevaplar beni güldürdüüü
Lan Barış naber? Okul nasıl gidiyor? Akşam içmeye geliyor musun gene? Halit senin için [edit by thakki1 (sen yapma bari)] dedi geçen akşam zuahahahahaa.... Ensene iki tokat atam gel hele bir..
Nasıl, yeterince samimi olduk mu? Ya da bu samimiyet inandırıcı geldi mi?
Krondor hocamın dediği gibi, tanımadığımız insanlarla samimi olduğumuz insanlar arasında fark var. Ayrıca Rappier hocamı savunma değil tüm bunlar, Rappier hocam haklı ve destekçisiyim. |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 16/07/2005 : 20:24:12
|
YAW KOCA SİTEDE HER KONUDA KONUŞABİLECEĞİMİZ ADAM SAYISI 10'U GEÇMEZ, biraz icraatlarını görelim seninlede samimi oluruz, 3-4 seneyi aşmış tanışıklığımız var, üstelik forumun aklı başında insanlarından, onun benim korumamada ihtiyacı yok, hatta korusam bile kabul etmeyecek kadar değişik bir kişiliğe sahiptir, sen daha yenisin, şanssızlığın ters birzamanda olayların içine girmen, neyse zamanla forumda kim necidir tanıyacaksın nasıl olsa... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 16/07/2005 : 22:47:55
|
abi aslında rappier de haklı forumu çok bozduk o da bu yolla isyan etti.. |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|