AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 bu ne yaaa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 02/07/2005 :  13:13:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"Serbest Bölüm'ün ölüm fermanının okunmasına az zaman kaldı!" diyor bilinçaltımdan, yüreğimin derinliklerinden gelen bir ses...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 02/07/2005 :  16:32:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
metallic_white tarafından yazılan:

"Serbest Bölüm'ün ölüm fermanının okunmasına az zaman kaldı!" diyor bilinçaltımdan, yüreğimin derinliklerinden gelen bir ses...

Böyle birşeyin olacağını düşünmüyorum. Bu bölümde OS forum içerisinde en lazım bölümlerden birisi. Ama kullanım amacı çok farklı yönlere kaydığı için bu hale geldik.

Burası oyun sitesi ve forumun pekçok bölümü oyunlar üzerine yardımlaşma adına kullanılıyor. Ama burasının oyun sitesi olması illaki geyik yapılması gerektiği anlamına gelmez. Sorarım size serbest bölümde kim güncel bir konu olan AB hakkında bir konu açtı ve insanlar düşüncelerini dile getirdi. AB konusu şu an aklıma gelen ilk şey. Bunun gibi pekçok ciddi ve tartışmaya değer konu var.

Ama bizler bu tip konular açmak yerine yok efendim birbirimize iftira atalım, şakalaşalım falan filan tarzı bomboş konular açtık.

Lütfen şunu unutmayın burası oyunsitesi olabilir ama bu burada ciddi şeylerin konuşulamayacağı anlamına gelmez. Ama bunu yapmak için bazılarınının uzunca yazıları sıkılmadan okumayı öğrenmesi ve ciddi cevap yazabilecek bir kafa yapısına sahip olması lazım...

Sayfanın En Üstüne Git

lazadam
Seçkin Üye

Turkmenistan
İleti 610

İletim - 02/07/2005 :  22:32:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Açıkçası 2-3 sene tesadüf eseri OS'un Forumuna girdiğim zaman Forum olayının ne olduğunu bilmiyordum. İlk üyesi olduğum Forum burasıdır. Onun için birazda burayı kendi yerim olarak görür ve düzenli olarak girer asayişi kontrol ederim :). O günden bu yana bir sürü yere girdik çıktık, üye olduk falan vs yane bir sürü forum örneği gördüm. Takip ettiğim forumlar Araba modifiye, bilgisayar hardware, digital arts, spor , sağlık ıvır zıvır bir sürü konu içeren sitelerin forumları kendi ilgi alanları dışında bizimki gibi "Serbest Bölgeleri" war. Buralar Üyelerin dışarı çıkıp bi hava aldıkları bu arada birbirleriyle tanıştıkları yerler. Bütün forumlarda bu böyle. Ama bizim forumumuzda geçmişten gelen bi Yıldız Savaşı hikayesi olduğu için her türlü atraksiyon bunun için yapılmış gibi algılanıyor. Ne post-ratingi(!) 500lerin üzerinde olan üyelerimiz war şu anda neredeler Allah bilir. Varsın insanlar "serbest bölgede" istediği gibi yazsın isteyende ona istediği gibi cevap versin.(Adabıyla tabe)
Rappierin durumunu ve isyanının nedenini tam olarak bilmiyorum "serbest bölge" bayağı karışmış konunun başı ucu belli değil ama eski dostum sitemizde bi yanlış görmüş ki gereken uyarısın yapmış onu dikkate almamak elbette olmaz.

Bu arada
alıntı:
şu forumun kilometre taşı olan adamlardan birinden bahsediyorsunuz, bazen küp okadar doluyorki bende laz yada bomb gibi alıp başımı gideyim diye düşünüyorum,

Uşağum senin dilin ne söyleyur. Hepimiz buradayuz başımu falan alup bi yerlere citmeyruz daa. Diğer uşaklara kötü örnek olmayruk deyu muhabbetlerde artık MSN kullanayruk.

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 03/07/2005 :  22:23:31  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
lazım gitmiyusunda lazum olduğin zamanda haçan muhabbetüni ariyruk, o bomb denen uşakta epeydir görünmüyor, rappier hocam açalım bi ab konusu sonra elemanın biri gelip abuk sabuk bi muhabbet katsın araya, tansiyon 19 a fırlasın, forumda köklü bir temizlik yapılması gerekiyor, sanırım bizim kılıç bu aralar krocanlarınkinden fazla kesecek...

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 03/07/2005 :  22:46:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam hakikaten bombula az uğruyor.En son bana world of warcraft'ı alcağım bir yer söylemişti ondan sonra daha göremedim...Klavyenin başında uyuya felan kaldıysa uyandırım şunu yaw...

Bombula hocam seni özledik, ve nselimoğlu abimizi... ve diğerlerini
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000