AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 En çok sevdiğiniz saçmalık
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 04/07/2005 :  14:02:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:
Yinede bir şeyi eklemek isterim. Neden yöneticilerin tepki vermediği olaylara tepki veriyorsunuzun cevabı bana göre çok açık. Ben burayı seviyorum ve daha iyi bir yer olması adına elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum. Buna genel olarak sahiplenme deniliyor ve ben kendi adıma sahiplenici birisi olarak bazen kendimi aşabiliyorum. Bu konuda rahatsız olan arkadaşlar öncelikle burasının kendileri için ne ifade ettiğini düşünsünler ve beni yargılama işini sorduğum soruya cevap verdikten sonra yapsınlar...

Bende seviyorum ve sahipleniyorum hatta bir aralar açılan Serbest Bölüm kapansın gibi mesajlara benim yanıtım da eleştirel olmuştu. Ancak demeye çalıştığım her sahiplenen bu ve bunun gibi bir yönteme başvursaydı vay halimize... Ben sadece yöntemini eleştiriyorum arkadaşım, yoksa biliyorum ki sitenin saygın belli üyelerinden birisin ve siteyi de korumaya çalışan bir yoldaşsın. Ancak dolaylı bir yol seçeceğine daha açık bir yol seçseydin -ya da bu dolaylı yolu anlaması gerekenler anlasaydı da hiç böyle bir eleştiri yapmasaydım -.

Yöneticiler; yani mesajları düzenleyenler, gereksiz ve kural dışı konuları kilitleyenler, hatalı davranışta bulunanların üyeliğini silen insanlar acaba bizden az mı sahipleniyor burayı? Asıl emek gösterip her mesajı kontrol edenler onlar değil mi? Eh diyorum ki işte onlar bile bu kadar yorucu işin ucunda patlamadılarsa -belki içlerinde çoktan bir kasırga kopuyordur ama siteye yansıtmayı kastediyorum- keşke sen de daha uygun bir yol seçseydin. Ama neyse, uzatmanın alemi yok, olan olmuş; dersini alan almış, alamayan alamamış...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/07/2005 :  15:16:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hiç yoksa Rappier hocam en azından çığ gibi büyüyen serbestiyet çılgınlığını durdurdu. Rap'in açtığı konular bunlar bir hafta daha oyalar :D
Sayfanın En Üstüne Git

RawenLoft
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/07/2005 :  11:02:45  Bilgileri Göster  RawenLoft'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu ne sacma bi konu kapatılsın bence
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/07/2005 :  11:44:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sana soran olmadı, kabak gibi ortaya çıkma... kim bilir kaçıncı üyeliğin bu... dangalak >:
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 05/07/2005 :  12:07:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
HASSOOO, sakin ol biraz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu