|
| Yazar |
Konu  |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 01/07/2005 : 13:57:24
|
| Herkesin ne içtiğini öğrendik... Peki ama nerede oturursunuz ve hangi pozisyonda daha rahat bir oyun sergilersiniz (: ??? |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 02/07/2005 : 03:43:03
|
| valla zor oyunları oynarken biryere oturuyoruz ama, burdaki yaş seviyesini ve forumun genel kurallarını düşünürsek, bide tabiiki aile terbiyesi almış bir insan olarak bilgisayar sandalyesi ilk akla gelen cevap oluyor, elbette ilk akla gelen cevap herzaman doğru değildir... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
djocny
Üye

Turkey
İleti 642 |
İletim - 02/07/2005 : 20:59:54
|
| bilgisayarın karşısına nereye oturayım thakki1 abimizinde dediği gibi başka bi yere mi oturalım başka bi yere oturursak bilglsayar nası oynayalım yapma artık kardeş yeter |
 |
|
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
İletim - 02/07/2005 : 22:28:46
|
Doğrusu Rappier 'in bir "tepki" uğruna açtığı konulara mantıklı mesajlar yazmak istememe rağmen, bu konuya yazacağım. Ben bazen yere oturuyorum. Halının üstüne kurulup NFSU oynamak büyük bir keyif doğrusu. Niye halı? Niye yer? demeyin ve gülmeyin. Pc'yi kucaklayıp salondaki TV 'nin yanına getirirseniz, TV-OUT kablosuyla Tv 'ye bağlarsanız, elbette yetişmeyen klavye kablosu yüzünden yere oturursunuz. Sandalyeye oturmak ayrı bir dert olur bu tür durumlarda. Ama hakkatende keyifli doğrusu. Playstation'da oynar gibi bir his veriyor. Tavsiye ederim. |
HL2 Stats: http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730
TF2 Stats: http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2 |
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/07/2005 : 04:54:14
|
| ben de yere oturmak istiyorum ama ağ kablom arızalı, hareket etti mi bağlantı gidiyor :S |
 |
|
|
McFurkan
Üye

İleti 31 |
İletim - 03/07/2005 : 12:37:09
|
| Ayaklarımı bilgisayar masasına dayıyorum, biraz ittirerek sandayeyi hafif havaya doğru kaldırıyorum. Arka iki ayağı yerde, ön iki ayağı (sandalyenni tabi) havada olarak garip birşekilde oturuyorum. Böyle oynadığım zaman daha iyi performans sergiliyorum, garip biraz ama... |
Binlerce insan Binler fikir Binlerce düşünce var Birde ben varım dostlar Binlerin arasında bir.
(şair olağım inşallah) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|