AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 En çok sevdiğiniz saçmalık
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 03/07/2005 :  02:34:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Biz elimizden geldiğince kaliteli bir ortamı sağlamaya çalışıyoruz. Bu konuda yaptığımız herhangi bir yanlışı gördün mü? Ama bilmediğiniz bazı şeyler var. Biz bu forumda 3-4 yıldır yöneticiyiz. Bu da şimdiye kadar birçok insanla uğraşmak zorunda kaldığımız anlamına geliyor. Peki biz bu insanları uyarmaktan, üyeliklerini kilitlemekten vs. zevk mi alıyoruz? Tabii ki hayır. Artık biz de yeterince yorulduk. Biraz insanları serbest bırakalım, daha sıcak bir ortam oluşsun dedik; ama ne yazık ki bunu başaramadık. Buradaki tek suç yeni üye olup da kurallarımızı çiğneyen üyelerde mi? Hayır, suçun bir kısmı da sizlerde, yani eski üyelerimizde. Serbest bölümü neden bu kadar abarttığınızı anlayamıyorum. Daha önce başka bir mesajımda da yazdığım gibi, biz yöneticiler hariç kimsenin bakma gibi bir zorunluluğu yok. Siz ise, burası yokmuş gibi davranacağınıza, inadına gelip bakıyorsunuz. Sinirlerinizi bozmak hoşunuza gidiyor sanırım!

Ayrıca istediğimiz an bu forum birkaç ay öncesi gibi bir yer haline gelebilir. Yani çok az kişinin takıldığı, oyunlar hakkında nedense bir muhabbet olmayan, sıkıcı bir yer olabilir. Ama tahminen sizler de, tıpkı bizim gibi, bu şekilde olmasını istemezsiniz...

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/07/2005 :  04:39:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Forumun yeni hlainden memnunum, ayda yılda bir mesaj atılan bir yer olmasından iyidir elbet... Serbest bölgeden eskiler olarak çekilelim diyorum, şahsen ben bir çok muhabbeti zaten okumuyorum ama serbest'in dışındaki yerlere de taşıyor bazen.

OyunSitesi benim gerçek manada kullandığım ilk forum oldu ve o zamanlar da "sıkı" olan yönetim sayesinde bugünleri görebildik sağ sağlim... Bunları başıboş bırakırsak forum kullanmasını öğrenemezler..
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 03/07/2005 :  23:20:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Önceki ilgili konularda söyledim, şimdi tekrar söylüyorum, gerekirse söylemeye de devam edeceğim: Niçin kendinizi Serbest Bölüm'den soyutluyorsunuz? Eskiler değil miydi OyunSitesi'ni herkesin fikrini paylaşabileceği, oyunlar hakkında dolaylı yönden olsun-olmasın yeni bilgiler edinebileceği, sıcak bir ortam haline getirmeye çalışanlar? Tutun ki eskilerden Serbest Bölüm'de birşey paylaşmak isteyen oldu; paylaşmamalı mı? Madem bu kadar gereksiz saçma bir bölümdü bu, yöneticiler niye açtı acaba böyle bir bölümü? Yapacaklarımız çok basitti arkadaşlar; eğer paylaşacağınız şey Serbest Bölüm'e daha uygunsa burada paylaşacaktınız. Fakat siz baktınız ki Serbest Bölüm'de saçma mesajlar dolu bir anda tabiri caizse patlayıverdiniz!? Yöneticiler patlamamış; Eskiler niye patlıyor buna bir anlam veremiyorum. İlk başta Rappier'in bu tavrını olumlu karşılamıştım ancak etraflıca düşününce hiçbir anlamı olmadığının farkına vardım. Hem unutmamak gerekir ki nefret bir zaaftır. Bu tip kirleticilere gerekli cevap ve yöneticilerin uygun tavırları ile gerekli işlem yapılabilirdi. Hadi onu da geçtim eğer ilgilenmek istemiyorsa bu Eskiler; Serbest Bölüm'e sadece kendi mesajlarını yazar ve sadece onları kontrol edebilirlerdi. Yazacak şey çok da neyse artık yoruldum susuyorum. Saygılar, sevgiler...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 03/07/2005 :  23:21:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
metallic_white tarafından yazılan:

Önceki ilgili konularda söyledim, şimdi tekrar söylüyorum, gerekirse söylemeye de devam edeceğim: Niçin kendinizi Serbest Bölüm'den soyutluyorsunuz? Eskiler değil miydi OyunSitesi'ni herkesin fikrini paylaşabileceği, oyunlar hakkında dolaylı yönden olsun-olmasın yeni bilgiler edinebileceği, sıcak bir ortam haline getirmeye çalışanlar? Tutun ki eskilerden Serbest Bölüm'de birşey paylaşmak isteyen oldu; paylaşmamalı mı? Madem bu kadar gereksiz saçma bir bölümdü bu, yöneticiler niye açtı acaba böyle bir bölümü? Yapacaklarımız çok basitti arkadaşlar; eğer paylaşacağınız şey Serbest Bölüm'e daha uygunsa burada paylaşacaktınız. Fakat siz baktınız ki Serbest Bölüm'de saçma mesajlar dolu bir anda tabiri caizse patlayıverdiniz!? Yöneticiler patlamamış; Eskiler niye patlıyor buna bir anlam veremiyorum. İlk başta Rappier'in bu tavrını olumlu karşılamıştım ancak etraflıca düşününce hiçbir anlamı olmadığının farkına vardım. Hem unutmamak gerekir ki nefret bir zaaftır. Bu tip kirleticilere gerekli cevap ve yöneticilerin uygun tavırları ile gerekli işlem yapılabilirdi. Hadi onu da geçtim eğer ilgilenmek istemiyorsa bu Eskiler; Serbest Bölüm'e sadece kendi mesajlarını yazar ve sadece onları kontrol edebilirlerdi. Yazacak şey çok da neyse artık yoruldum susuyorum. Saygılar, sevgiler...

Bak kardeş biz bu bölüme karşı değiliz bizi yanlış anladın.Bu bölüm eskiden de vardı bu bölümün havasını yeni gelenler bözdü anlatabiliyor muyum???Lafımız onlara...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 04/07/2005 :  00:02:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HASSOOO tarafından yazılan:

Forumun yeni hlainden memnunum, ayda yılda bir mesaj atılan bir yer olmasından iyidir elbet... Serbest bölgeden eskiler olarak çekilelim diyorum, şahsen ben bir çok muhabbeti zaten okumuyorum ama serbest'in dışındaki yerlere de taşıyor bazen.

OyunSitesi benim gerçek manada kullandığım ilk forum oldu ve o zamanlar da "sıkı" olan yönetim sayesinde bugünleri görebildik sağ sağlim... Bunları başıboş bırakırsak forum kullanmasını öğrenemezler..

Kendi önerimin başkası tarafından tekrardan bana önerilmesi çok ilginç. Bu öneriyi yaptığımda ben sağduyuluydum, şimdi ise Hassooo...
Bugünden itibaren serbest bölge ile olan tüm ilişkimi kesmiş bulunmaktayım dileyen dilediği şekilde davranabilir...

Yinede bir şeyi eklemek isterim. Neden yöneticilerin tepki vermediği olaylara tepki veriyorsunuzun cevabı bana göre çok açık. Ben burayı seviyorum ve daha iyi bir yer olması adına elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum. Buna genel olarak sahiplenme deniliyor ve ben kendi adıma sahiplenici birisi olarak bazen kendimi aşabiliyorum. Bu konuda rahatsız olan arkadaşlar öncelikle burasının kendileri için ne ifade ettiğini düşünsünler ve beni yargılama işini sorduğum soruya cevap verdikten sonra yapsınlar...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000