|
| Yazar |
Konu  |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 01/07/2005 : 13:51:50
|
| benimki buraya atılan bir sürü anlamsız mesaj... peki ama sizinki ne ?? |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 02/07/2005 : 03:50:37
|
| yanlış olduğunu bile bile sana kızamamak hatta özenmek... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 02/07/2005 : 15:14:53
|
Bravo!
Tepki varsa bile bunu forumun içine etmeden dile getirmek mümkün değil miydi? Saçmalamadan? Saçmalanınca birşey mi geçti ele?
Bana göre bütün bu saçmalığın silinmiş olması gerekirdi ama diğer yönetici arkadaşlar rahatsızlık duymadığına göre, hatta onayladıklarına göre benim üstüme vazife değil demektir. Tek birşey söylemem gerek, "saçmalayan" ve "onaylayan" arkadaşlara, saçmalamanın kötü birşey olduğunu göstermekten fazlasıyla uzaksınız, aksine cesaretlendiriyorsunuz... |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 02/07/2005 : 16:17:00
|
Avaris sana kesinlikle katıldığım konu açtığım o bir sürü gereksiz mesajın silinmesi konusu ve bunu yaparsanız hiçbirinize karşı çıkmam hatta sevinirim... Katılmadığım konu ise insanları cesaretlendiriyor olduğumuzdur. Kesin olan birşey varsa bu yapılanla insanları cesaretlendirmeden bile bol bol ve anlamsız pek çok mesaj atma cesaretleri olan bir gruba, kötü örnek olamazsın. Onlar zaten kendileri kötü örnek. Olayın bir diğer yanı var. Bu sayede burada kurtarılacak fazla birşeyin kalmadığını görmüş olmak. Tabiiki benim böyle birşeyi söylüyor olmam bile tartışılır. 'Burada birilerini kurtarma görevini nereden aldın' deseniz cevabım olamaz.... |
 |
|
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 02/07/2005 : 17:49:37
|
"Gereksiz mesaj atmayın." gibi direkt uyarıları bile anlayamayan, forum kurallarının bir kulağından girip diğerinden çıktığı bir gruba senin yaptığın gibi dolaylı bir mesajın (ki yönteme zerre saygım yok!) ulaşmayacağı açıktır. Bu yüzden geriye kalan forum kirliliği ve bolca saygısızlıktır. Dahası yöneticilerin bu oyuna devam etmeleri, normalde daha direkt olan mesajları bile anlayamayanlarca "demek ki yeterince eski üyeysen saçmalayabiliyorsun" gibi anlaşılabileceğini tahmin etmemelerini mümkün görmesem de buna bir açıklama sunamıyorum.
Kötüden daha kötü olan belki de kötünün "kabul edilebilir" görülmesi ve gösterilmesidir. O zaman kötü sistemdeki "bozukluk" olmakla kalmayacak, sisteme girecek ve sistemin kendisi olacaktır. Kimin, neyin kötü olduğu yargısını yapmaktan kaçınırım ama kendinizle çelişip, çelişmediğinizi kontrol etmenizi öneririm.
Derdim polemik değildir, konu hakkında da daha fazla konuşmayacağım. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 02/07/2005 : 22:23:17
|
Zaten polemik yaratmak gibi bir olguya gerek yok. Yapmanız gereken tek şey açtığım konuları kilitlemek. Bu şekilde sorunda hallolmuş olur.
Ama burada bir sorun olduğu açık... Ve kusura bakmayın ama yöneticiler olarak buna karşı yeterli önlemleri aldığınıza inanmıyorum. Yinede aynı şeyi söylüyorum yaptığımın doğru birşey olmadığını bende kabul ediyorum ama ben ve benim gibilerde insan ve eninde sonunda ip bir yerden kopuyor insan bir yerden sonra patlıyor. Ve ben böyle birşey yapmasaydım birilerine çok sert mesajlar atacaktım. İnsanları kırmamanın yolunun bu olduğunu düşündüm ve uyguladım....
Şurası kesin... burada yaş ortalaması oldukça düştü ve böyle bir ortamdan kaliteli birşeyler beklemek yanlış olur. Zaten bizlerin yaptığı yanlışta bu... Hayatın her dalında olduğu gibi net üzerinde takıldığımız birkaç yerden birisi olan bu ortamdan kaliteli birşeyler beklemek... Bilgisayar sahibi olma yaşının 5-6'lara düştüğünü düşünürsek bu beklentimiz yanlış. Ama bizlerinde istediğinin çok basit ve bir o kadarda doğal olduğunu kabul etmeniz lazım....
Peki ama sizin bu sitede yönetici olma sebebinizde kaliteli bir ortam yaratmak ve kalitenin sürmesini sağlamak değilmi ??
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|