AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Forumda Kirlilik
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 07/06/2005 :  00:55:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Son zamanlarda forumda bir kirlenme yaşıyoruz... Anlamadığım bir sebepten dolayı açılan anlamsız konular ve sorular foruma egemen oldu. Bu konuyu açanların amacı nedir bilemesemde rahatsızlık duyduğum bir şeyi dile getirmek istiyorum.

Şimdi bu tip konuların açılmasından rahatsız olan kitle giderek artıyor. Ama bu kitle bundan kısa bir süre önce aynı konulara cevap yazan kitleden başkası değil. Arkadaşlar kusura bakmayın ama hem cevap verip ardındanda probleme dikkat çekmek bana oldukça anlamsız geliyor.

Bizim millet olarak sorunları geçiştirememek gibi bir problemimiz var. Bizler sorunları çözmek yerine kördüğüm haline getirmekte çok başarılıyız. İçinde bulunduğumuz sorunun cevabı çok basit. Bu tip insanları ciddiye almayın ve yazdıkları saçmalıklara cevap yazmayın. Ama bizler bunun tam tersini yapıp o kişileri ilgi odağı haline getiriyoruz ve sonuçta kişinin düzeleceği bile olsa daha saçma işler yapmaya başlıyor.

Ben kendi adıma bu tip saçma mesajlara kesinlikle cevap yazmıyorum ve benim gibi bu olaydan rahatsız olan kişilerdende aynı tavrı göstermelerini rica ediyorum.

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 07/06/2005 :  01:16:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Haklısın Rappier. Kaan'ın dediği noktayla ("Foruma hareket geldi, bırakın, fazla üstelemeyin."den bahsediyorum.) kirlilik arasında ince bir çizgi var. Kirliliğe hepimiz karşıyız. Serbest Bölüm'de abartılmadan istenen konu hakkında pano açılabilir. Ama şu aralar abartılmaya başlandı gibi geliyor bana da...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 07/06/2005 :  01:19:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
İçinde bulunduğumuz sorunun cevabı çok basit. Bu tip insanları ciddiye almayın ve yazdıkları saçmalıklara cevap yazmayın.

Katılıyorum. Ayrıca bu şekilde davrandıkça forum daha da kirleniyor. Bırakın biz veya diğer yönetici arkadaşlar gerekeni yapsınlar. Uyarınızı yine yapın; ama değişmeyecek kişilere yapılan uyarılar bir işe yaramıyor.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/06/2005 :  01:55:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
+1 (bu kadar)
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 07/06/2005 :  09:16:51  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu aralar sanki bir nevi saldırı niyetine yeni kişiler oturum açıyor ve her defasında da ya reklam yapıyorlar, ya da gereksiz yere forumu işgal ediyorlar. Özellikle son zamanlarda bu olay çok göze batmaya başladı ve sonunda da istemediğimiz şeyler oluyor.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 07/06/2005 :  09:22:35  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Onu bilmem ama şu kadarını söyleyebilirim insanlar bizi siteden soğotuyorlar ki ben soğudum. Artık girdiğimde sadece online oyunlara bakıp gidiyorum...Nedeni ise foruma bir geliyorum bakıyorum ooo her konuda yeni mesajlar var. Hepsine tek tek bakıyorum ve içindeki hiçbir konuya girmiyorum Çünkü hepsinin ne kadar gereksiz konu olduğunu daha isimlerinden anlıyorum. Buna bir çağre bulmak gerek...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000