Şu forumdaki oyunlara özel bölümleri biraz arttırmanın çok daha güzel olacağını düşünüyorum.Mesela karışmak gibi olmasın ama Tomb Raider gibi artık eskimiş ve yenisi de muhtemelen gelmeyecek oyunların yerine daha nitelikli oyunlara özel bölümler açılabilinir.En azından bir iki ay beklersiniz ve yine de o oyunun özel formuna bi rağbet yoksa kapatırsınız.Ben Star Wars serisi oyunları için özellikle Jedi Knight ve Kotor için açılmasını çok isterdim.Hem şimdilerde bu oyunlar çok rağbet görüyo.Nedeni de aslında belli.Star Wars Episode III:The Revenge of the Sith.Hem çok istiyolarsa Tomb Raider için TPS ye yada başka bir bölüme de mesaj atabilirler.Ama Star Wars serisi küçümsenmeyecek kadar popüler oldu ve oyunları da çok oynanıyo.Sayın Yöneticilerin önerimi dikkate almalarını dilerim ve bir de cevap olarak bu bölümleri açmalarını.
Bu bölümleri oyunun forumdaki popülaritesine göre açıyoruz. Star Wars'un birçok oyunu olmasına rağmen şu an aktif olan sadece bir konusu var, o da filmin konusu. Bu yüzden oyun için bölüm açmaya gerek görmüyorum. Mesaj sayılarında artış olursa açılabilir anca.
mert90 arkadasima katiliyorum. Bana kalirsada oyunlara ozel bolumler biraz coagalmali. Mesela: Age of Mythology Rise of Nations Sim City gibi oyunlarla cogaltilmasini oneririm
Aynen artık raabet görmeyen oyunlar var o bölümde bahar temizliğinin vakti geldi bence... Age of Mythology (Artık bu oyun bitti) Rise of Nations (Bu oyunda klasik olsa bile artık tarihi eser) Sim City (Anca yeni bir oyunu çıktığı taktirde yeterince konu açılacağını düşünüyorum)