AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Forum da özel oyun bölümleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

mert90
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 07/06/2005 :  18:27:29  Bilgileri Göster  mert90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu forumdaki oyunlara özel bölümleri biraz arttırmanın çok daha güzel olacağını düşünüyorum.Mesela karışmak gibi olmasın ama Tomb Raider gibi artık eskimiş ve yenisi de muhtemelen gelmeyecek oyunların yerine daha nitelikli oyunlara özel bölümler açılabilinir.En azından bir iki ay beklersiniz ve yine de o oyunun özel formuna bi rağbet yoksa kapatırsınız.Ben Star Wars serisi oyunları için özellikle Jedi Knight ve Kotor için açılmasını çok isterdim.Hem şimdilerde bu oyunlar çok rağbet görüyo.Nedeni de aslında belli.Star Wars Episode III:The Revenge of the Sith.Hem çok istiyolarsa Tomb Raider için TPS ye yada başka bir bölüme de mesaj atabilirler.Ama Star Wars serisi küçümsenmeyecek kadar popüler oldu ve oyunları da çok oynanıyo.Sayın Yöneticilerin önerimi dikkate almalarını dilerim ve bir de cevap olarak bu bölümleri açmalarını.

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 07/06/2005 :  21:09:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu bölümleri oyunun forumdaki popülaritesine göre açıyoruz. Star Wars'un birçok oyunu olmasına rağmen şu an aktif olan sadece bir konusu var, o da filmin konusu. Bu yüzden oyun için bölüm açmaya gerek görmüyorum. Mesaj sayılarında artış olursa açılabilir anca.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

dementor
Üye

Greece
İleti 115

İletim - 07/06/2005 :  23:15:19  Bilgileri Göster  dementor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mert90 arkadasima katiliyorum. Bana kalirsada oyunlara ozel bolumler biraz coagalmali. Mesela:
Age of Mythology
Rise of Nations
Sim City gibi oyunlarla cogaltilmasini oneririm

Saygilarimla Mustafa Mehmet
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 07/06/2005 :  23:19:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir üstteki mesajımı okumadın sanırım.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/06/2005 :  23:24:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben de dün amma çok özel bölüm var, bir kaçını kaldırmak lazım diye düşünüyordum :D :D :D
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 08/06/2005 :  09:41:36  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Aynen artık raabet görmeyen oyunlar var o bölümde bahar temizliğinin vakti geldi bence...
Age of Mythology (Artık bu oyun bitti)
Rise of Nations (Bu oyunda klasik olsa bile artık tarihi eser)
Sim City (Anca yeni bir oyunu çıktığı taktirde yeterince konu açılacağını düşünüyorum)
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000