sitemizin bi aralar irc de kanalı vardı. bi ara dal-net teydi sonradan yanlış hatırlamıyorsam ttnet e geçti ama artık yok heralde. irc deki kanal kapandımı diye merak ettim??
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Pek çok arkadaşamızın ırc kanalı diye tutturup böyle birşeyin yapılmasını sağladıktan sonra 'nasılsa açtırdık bir ara gireriz' zihniyeti ile hareket edip, kanal sadece 3-5 kişinin konuşma alanına dönünce kapatıldı. Türk milleti olarak standartlarımızdan hiçbir şey kaybetmiyor olmamız çok ilginç ve bir o kadarda üzücü (:
zaten bizi biz yapan da bunun gibi şeyler. peki ben böyle bir kanal açsam sitemiz adına yeniden editörler ne der acaba? ben şahsen her gün netteyim(pazar hariç)çalıştığım için. arkadaşlara bildiririz girmek isteyen girer girmeyenin de canı saolsun. editörler ne diyorsunuz?? fikirlerinizi bekliyorum [gerçi bu konu biraz umutsuz vaka ama olsun:) ]
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|KRONDOR| 'la aynı fikri paylaşıyorum. Daha öncede denenmiş fakat sonu hüsranla bitmiş bir şey bu mirc kanalı olayı. Kimse doğru dürüst ilgi göstermiyor.
ben zaten editörler açsın demiyorum. sadece kendim açsam onay verirmisiniz diye sormak istedim. isteyen gelir isteyen gelmez orası üyelere kalmış bişey ama en azından var olduğu bilinsin yeter. eğer kanalı açarsam zaten kendim ilgilenicem. dediğim gibi isteyen gelir isteyen gelmez. sizin onayınızı almadan açmak istemedim.