benide listeye yazarsanız sevinirim.su anda amatörce yazdığım frp kitabım 113 sayfa oldu.konu gayet iyi.ama uygulama yetersiz.sizden küçük oldugumu bende biliyorum ama yazdıklarımı ciddi bir biçimde sergilemek istiyorum.kitabı okuyan hiçbir arkadasımdan olumsuz yanıt almadım.bilgisayara döküp sizede okutmak isterim.tabi biraz zaman gerekiyo.
bide içinizden biri sadece zarla oynanılan frp oyununu biliyomu?
O zaman yarın için akşam sekizde hep beraber msnde toplanalım... Neler olacağı hakkında biraz tartışalım. Ve bana kalırsa yeni bir başlık atıp sadece hikayeyi yazalım :) Bu konununda adını değiştirelim ve hikaye hakkındaki extraları burada konuşalım :)
ceyhun hocam bir başlıkla beraber ayrı bir konu açıp o kısımda sadece hikayenin bulunduğu bir kısım yapalım. burada tartışma gerektirecek birşeyler varsa onu görüşelim diğer kısımdada hikayeyi yazalım. ben sona kalmak istiyorum yazarken önce siz bir yerlere çekin konuyu çünkü bizim bir oyun işi var ister istemez aklımdan geçenler o tarafa kayıyor :) bide ufak bir soru size.. asrın en büyük iki büyücüsü olarak bilinen iki kişi ayrı zamanlarda çok büyük sayılarda düşmanlarla karşılaşıyorlar. bunlardan birisi başlıyor büyüleri sıralamaya gökyüzü yarılıp alevler ve yıldırımlar düşmanları buluyor yer sarsılıp düşmanları yutuyor büyücünün yanına varmayı başaranlar büyücünün kalkanıyla donuyor ve on dakikadan kısa bir sürede 100'den fazla orc yok oluyor. diğer büyücüyü uyurken kıstırıyor orclar. büyücü birden koşmaya başlıyor ve bir vadiye giriyor. bütün düşmanlar vaidiyeyken önceden hazırladığı bir tuzağı harekete geçirip vadinin tepesindeki taşları düşmanlarının üzerine düşürüyor ve beş dakikadan daha kısa bir sürede düşmanlar ölüyor. şimdi bu ikisinden hangisi daha iyi bir büyücüdür?
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
şşşşt eski oyunun warrioru borteçineyi çabuk unutmuşsunuz bakıyorum, rap zaten girer, krocanlarda öyle, bu akşam msn e bir gelin bakalım, özellikle avaris'i DM yapabilirsek bu iş olur(tabi civ oynamayı bırakıp bu işle meşgul olurmu bilemem)