AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Role Playing Köşesi -Volume 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

CAsp3r
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 24/06/2005 :  14:09:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mrb!!!Yaa FRP konusunda pek uzman sayılmasam da yazarlığımı kanıtlamak istiyorum.Büyük ihtimalle sizden de küçüğüm ama beni aranıza kabul ederseniz en azından bi mail gönderin :)Mail adresim görünüyodur heralde :)

Türk kuvvet ve zekasının yenmediği ve yenemeyeceği güçlük yoktur.
M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 24/06/2005 :  15:19:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla bu konuda askıda kaldı. Bu saatten sonra bişey olmaz (:
Sayfanın En Üstüne Git

CAsp3r
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 24/06/2005 :  15:32:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Devam…(Kabul ederseniz)
Bir yarı-org tepeden küçümseyen gözlerle kasabaya bakıyordu.Gayet iri-yarıydı.Kabilesindeki liderlik savaşını –bir şanssızlık sonucu- kaybetmişti ve kabile topaklarından sürülmüştü.Bu bir kabile kuralıydı. .Oradan olabildiğince uzaklaşmaya çalışıyordu. Her şeye rağmen kendine olan güvenini kaybetmemişti.
Artık dinlenmeye ihtiyacı vardı ve bunun için BlackWood ormanını seçmeye hiç niyeti yoktu.Ancak ikinci seçenek de hiç iç açıcı değildi:BlackWood Kasabası…Aşağıdaki kasabada pek sevmediği insanlar vardı.Ama tabi ki ikinci seçeneği tercih edecekti.Elinden geldiği kadar insanlardan uzak durmaya çalışacaktı.Zaten orada krallar gibi karşılanmayacağını biliyordu.Sırtındaki greetexle ve yüz ifadeleriyle hiç dost canlısı gözükmüyordu.Gördüğü ilk handa karnını doyurup uyumaya karar verdi.Şimdilik bela istemiyordu.Kendi kendine “Düşündüğün kadar kötü olmayacak” diyordu.Ancak içinden bir ses gelişecek olayların düşündüğünden de beter olacağını söylüyordu.Daha sonra içindeki sesi dinlemediğine pişman olacağını bilemezdi…

Başlangıçla biraz alakasız oldu ama artık bağlantıyı da siz kurun veya başlangıç bu olsun.Anlatımımı beğenmediyseniz söyleyin.Artık siz bilirsiniz.Bir yarı-org karakter özgün olur die düşündüm.(Greetex“i doğru mu yazdım?)Artık benim adımı oraya yazar mısınız bilemem…:)

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

CAsp3r
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 24/06/2005 :  15:46:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Nie ki??Yaparız bişiler yaa...

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 26/06/2005 :  01:56:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kasabalının karşılaştığı ilk olay oldukça ilginçti bir erkek cesedi bulunmuştu cesetten çok içi boş bir deri parçası demek daha doğruydu. Vücudundan tüm yaşam sıvıları bir şekilde emilmişti ama yüzündeki gülümseme silinmemişti.Kasabalı adama ne olduğunu asla öğrenemedi kasabaya çağırılan doktorlar ve büyücüler cesedi incelediler ve bunun iblis işi olduğuna kanaat getirdiler , gittiler. Başka hiç bir şey söylemediler ne bir ayrıntı vardı ne bir iz. Ölen adam genç ve yakışıklı olmasına karşın oldukça fakirdi babasından kalma iki okdalı kulübede kalıyor hayatını odunculuk yaparak geçiriyordu. herkes onu severdi ama neden başına böyle bir şey gelmişti ? belkide kara büyü ile uğraşıyordu kim bilebilirdi ?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000