AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Role Playing Köşesi -Volume 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 07/07/2005 :  18:27:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Shadow soru çok ilginç... hangisi daha iyinin cevabını bulmak için eldeki verilerin yeterli olduğunu sanmıyorum. senin sorun bana biraz domatesmi daha kırmızı bibermi daha yeşildiri hatırlattı (:

Sana biraz açıklama yapayım. Öncelikle 2. büyücü daha akıllı gözüküyor. Çünkü sağlam bir tuzak hazırlamış ama yaptığı bir hata var, oda düşmanlarına uyurken yani hazırlıksız yakalanıyor. Yani tuzak kuracak kadar akıllı ama pusuya düşecek kadarda salak (:
Diğer büyücü ise düşmana karşı hazırlıklı ve diğerine göre daha uzun süredede olsa tüm düşmanlarını yok edebiliyor.
Bana kalırsa ikiside birbirini bastıramıyor ama başkası farklı düşünebilir...

Thakki hocama bir iki gönderme yapayım (: Sizler kurun ben seve seve katılırım. En azından Ağustosun başına kadar (: Sonrası için birşey diyemem (:
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 07/07/2005 :  23:35:57  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
mmm galiba haklısın rapier :) sormak istediğim sorunun bir özeti şöyle olabilir:
düşmanlarını büyük büyü güçleriyle alaşşağı edenmi daha iyi büyücüdür yoksa büyüye ihtiyaç duymadan yenen mi?
bu arada ikinci büyücü acaba gerçekten uyuyormuydu? yoksa tuzağın bir parçası olarak mı o durumla başbaşa kaldı? yinede bende cevap bulamıyorum soruya bir süredir kafamdaydı :)
thakki hocam seni unuturmuyuz (ki özellikle benim için biraz zor- çünkü ilk oyunda beraber oldukça yolculuğumuz oldu; senin sayende yanlız etrafta dolanmaktan kurtuldum :))
ceyhun hocam bu arada oyun dünyasını okudum hoş olmuş. orc yok yanlız dünyada galiba? gerçi human, elf, half-elf en zevk aldığım karakterler ama orc yerine minatour biraz garip geldi :)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 08/07/2005 :  01:08:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
istersen bir boyut kapısıyla sokabilrsin ana ırk değiller bu dünyada hepsi bir savaşta yok oldu geçmişi okusaydın bilirdin :P
minatorları severim onurlu bir ırktır aptal değildir ayrı bir konu açarıs önce şu olayları bi oturtalım
Sayfanın En Üstüne Git

Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146

İletim - 29/07/2005 :  12:28:49  Bilgileri Göster  Lafbilir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
(yarı orktan devam...)
Bu kasvetli ormanda ölüm her türlü şeklide insanın -veya başka bir yaratığın- başına gelebilirdi. Oduncu genç her sabah ayı,kurt veya başka hayvanların saldırısına tahammül gösteriyordu ama...
O ışık.
Onda insanı kendinden geçiren birşey vardı. Ona gitmek ona ulaşmak istiyordu.Gülümseyerek ona doğru yaklaştı,elini uzatıp onu tutacaktı fakat o ışığın içinde siyah bir nokta gözüne takılmıştı.Gittikçe büyüyordu.Parlak ışıktan çerçevenin içinden iki siyah göz ona bakıyordu.
Sonra karanlık...

Yarı-ork dikkatlice cesedin başından ayrılan donuk ifadeler taşıyan kalabalığa baktı.5-10 dakika sonra cesedin yanına sessizce yaklaştı,ama aklına gelebilecek en son şey yerde duruyordu...
--N..Nos..Nosferatu geri gönmüş !

(Hikayeyi devam ettirmenizi umuyorum.Çok güzel şeyler çıkabilir bundan.)
Sevgilerle...

En sonunda AŞK...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000