AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA: Vice City - Bir İbret Tablosu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 28/07/2003 :  01:48:15  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
carmaggedon bence diğer oyunlara göre fazla vahşet içermiyor.
ezdiğin kişile insan değil zombie falan. bence oynadıklarımın arasında en vahşet blood omen 2, postal 2.
Türkiyedeki (NTV, CNN Türk, TRT serisi dışında) neredeyse bütün haber kanalları bağzı haberlerde harbiden sapıtıyor.
mesela birkaçgün önce kanal D de ana haberlerde çağla şikel'in yeni sevgilisini haber yapmışlar.
resmen oha dedim, show tv desen tamamen haberler değil magazin olmuş,
sinirerim bozuldu. birdaha magazin, haberler gibi artık suyu çıkan şeyleri izlemeyerek protestoya başladım.
Beni ne kadar takarlar bilinmez. ama en gıcığıma giden televole.
program futbol programı olarak açıldı bir baktım magazin programı olmuş.
sizde bunların durumuna düşmeyin.
bırakalım böyle tartışmaları.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/07/2003 :  15:14:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aynen katılıyorum hocam... Artık TVlerdeki haberler de güvenemez oldum. Buna gazeteler de dahil. TRT ve NTV bence haberde tarfsızlıkta en iyiler. Gazetelerde ise Zaman'ı tek geçerim.

Star ise ayrı bir alem. Ankara'yı bombalasalar "Oh olsun sana Tayyip" diye göbek atacaklar neredeyse...
Sayfanın En Üstüne Git

alper
Üye

Canada
İleti 251

İletim - 28/07/2003 :  16:57:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
heeheh HASSOOO sana tamamen katılıyorum arkadaşım. Star sadece hükümeti eleştiriyor. yaptığı başka bir şey yok. bence en iyi kanal ntv ve cnn. tarafsız ve faydalı haber yayınlıyorlar. artık herkes mankenlerin ne yaptığını kiminle beraber olduğunu takip ediyor. kanallarda hep bültenlerinde magazin gösteriyor. bence kanalların bozulmasında ki suç birazda magazin programlarını ayıla bayıla
izleyenlerde. haksız mıyım?

Kapattık kardeşim. Öğleden sonra gel!
Sayfanın En Üstüne Git

Solid Snake Kaan
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 14/08/2003 :  14:08:32  Bilgileri Göster  Solid Snake Kaan için bir ICQ İletisi Gönder  Solid Snake Kaan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
rezillik iste türkiyenin hali,görüp utanmamız gerekir

Solidius Snake
METAL GEAR 2
Sayfanın En Üstüne Git

emraska
Üye

Turkey
İleti 79

İletim - 14/08/2003 :  23:54:59  Bilgileri Göster  emraska için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ögle saatlerinde Ankara bahçelievler 7.caddenin orta yerinde insanlar birbirlerine silahla ateş edebiliyorsa(Gözümün önünde oldu bu olay),taksimde insanlar birbirini vurabiliyorsa MEDYAda(özellikle şiddet şovuna dönüştürülmüş haberler,silah çekmeyi karizma gibi gösteren deliyürek gibi diziler) ama ÖZELLİKLE de BİZLERde bir sorun oldugu açık.
Oyunlara gelince,insan öldürmenin bir oyun gibi gösterildiği,çok kolay hatta EĞLENCELİ bişeymiş gibi gösterildiği oyunların 18 yaşın altındakilere satılmasına karşıyım!

"İ'm worse at what i do best
and for this gift i feel blessed"
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000