krondor beni hatırlarsın 5 ay önce de başvurmuştum ama beyenmemiştinTamam o bir dergiden biraz kopya idi ve bende imla hatasıları yapmıştım!!Şimdi tecrübe kazandım (hala başka bir yerde yazarlık yapmadım ama işte tecrübe tecrübedir) şansımı bir kere daha deneyebilirmiyimLütfen buna gerçekten çok emek göstereceğim!Tamamen benim elimden çıkacak!Knight online için inceleme yapabilirim!Cvp bekliyorum!
Yazarlik basvurusu icin kimle konusmak lazim arkadaslar? Bir de cidden bu kadar yazar var ama son 1 aydir eklenen yazilara bakiyorum pek bir hareket yok sitede.
alıntı:krondor beni hatırlarsın 5 ay önce de başvurmuştum ama beyenmemiştinTamam o bir dergiden biraz kopya idi ve bende imla hatasıları yapmıştım!!Şimdi tecrübe kazandım (hala başka bir yerde yazarlık yapmadım ama işte tecrübe tecrübedir) şansımı bir kere daha deneyebilirmiyimLütfen buna gerçekten çok emek göstereceğim!Tamamen benim elimden çıkacak!Knight online için inceleme yapabilirim!Cvp bekliyorum!
Bu yazın, başvurunu tekrardan reddetmemiz için yeterli olmuş. Beyenmemek olmaz, beğenmemek olur. Ayrıca Türkçe'de "hatasıları" diye bir kelimemiz yok şu an için, Türkçe'nin böyle bir kelime kazanmasını da hiç istemem.
alıntı:İyi güzel yazar alıyorsunuz ama neden siteye neden gerektiği kadar yazı eklenmiyor???
Çünkü zaman bulup da ekleyemiyoruz yazıları.
alıntı:Yazarlik basvurusu icin kimle konusmak lazim arkadaslar? Bir de cidden bu kadar yazar var ama son 1 aydir eklenen yazilara bakiyorum pek bir hareket yok sitede.
Krondor peki göndereceğimiz yazıda en az kaç karakter istiyorsunuz yani böyle bir sınırlama var mı?Varsa ona göre bir yazı yazacağım.2 safyalık bir yazı yeterli olur mu?