o zaman pc kullanmayı bilmeyen oyun almasın :)) cm 5 tek hata veren oyun diilki kardeş daha hata veren bir sürü oyun var ama hata dan ziyade dediğim gibi oyun beklendiği gibi çıkmadı kısacacı... 15 yaşındaki bi çocuğun bu oyunları oynama hakkı yok mu eee zaten oyunsiteside bunun için var ....sorunların çözülmesi için yalnışmıyım .... senin savunmak istediğin şeyi anlıyorum adamlar uğraşmış ve bir oyun çıkarmışlar onlara haksızlık etmek istemiyosun bende bi şey demiyorum işallah çok satar ....:))))
saygılar...
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}}
Kimseyi ama kimseyi zorlamıyorum ilaki alın diye onada hiçbir yetkim yok ama keşke herkes senin gibi düşünse nasıl güzel olurdu oyunda şöyle bir problem var zamanında fifa 2000 de de vardı adamlar malum ingiltere insanları oldukları için 2 lig takımlarını atmışlar tamam ama problem o değil biz bu oyunun türkçesini istiyoruz bize kalmış oyun güzel değil ben buna kızıyorum alacaklarıda engelliyorlar.Biz türkçesini istiyoruz bize o lazım.......
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC