AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 cm 03-04 save game
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 24/06/2005 :  14:45:39  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar 2013 kadar gelen ve kadrosu düzenli,tükiye ligi ve galatasaryın başında olan arkadaşlar
bilgisayarınızdaki C:\Program Files\Eidos\CM 03-04\user data\games dosyasının içindeki dosyayı yada dosyaları gönderin çok önemli yardımlarınız bekliyorum.Acele cevap.
not h_a_n_z_o252@mynet.com msn ve e-mail im aynı.

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 26/06/2005 :  23:54:24  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Help please beyler ne olur yaw!!!...............

Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 07/07/2005 :  20:22:24  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaw arkadaşlar çok lazım lütfen yaw help please!!!...........

Sayfanın En Üstüne Git

fyagiz
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 13/07/2005 :  20:39:17  Bilgileri Göster  fyagiz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  fyagiz için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bana da arkadaşlar lütfen msn:furkan_yagiz@hotmail.com yahoo:furkanyagiz@yahoo .com

fyagiz
Sayfanın En Üstüne Git

fyagiz
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 15/07/2005 :  08:18:51  Bilgileri Göster  fyagiz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  fyagiz için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
erci ben sana gönderiyim mi ama 2002 yılında gs nin başında hiç maç kaybetmedim bikere berabere kaldım şampiyonlar ligindede hep kaybettim

fyagiz
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 15/07/2005 :  18:19:55  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Boşver ben onu bir yereden temin ettim.

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000