AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 cm 5 türkçeee bular warmi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 27/05/2005 :  17:46:44  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bir oyun açtığımda bütün maçlar 1-0 bitiyordu.Yeni bir oyun açayım dedim maçlar 11-10 falan bitti bu sefer.Benimkiler hazırlık pasları yapayım derken benim defans soldan gelen topa bizim kaleye gelişine çaktı ve gol oldu o günden itibaren Beatiful G.S'nin oyunlarını almamaya karar verdim(hangisini biliyorum ki ?).

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 02/06/2005 :  14:10:22  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yok yaaa o kadar kötü değil ben aldım oyunu oynadım ne güzel transferler yaptım fm 2005 kadar iyi bişr de türkçe olsa ahhhhhhhhhhhh.

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 05/06/2005 :  02:02:08  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya yapmayın etmeyin ALLAH'ınızı severseniz ne olur yaa ya neresi kötü tabi gidin alın kopya cd'leri ondan sonra yok hata, verdi ,yok güzel değil, yok kötü diye yorum yapın ne güzel.Adamlar o kadar cm 03-04 yaptı sevdiniz,cm5 niye kötü,alın orjinal tamam biraz crack uğraştırıcı ama yüklenirken hata vermesine katılmıyorum ve oyunu yapanların hakını yiyen herkesi kınıyorum.

CD'LER OYUNU YAPANLARINDIR.OYUNU SATIN ALANIN DEĞİL.

Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 09/06/2005 :  00:23:30  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yawww ne hatası oyunda hata yokh kurulması falan filan tamam ... oyunun içeriği çok kötü ikinci ligteki adamlar tamamen hayal ürünü kafasından yazmış bu adamları, oyunu yapanlar sadece 1. lig de oynayan admlar gerçek sen tabi alt liglerde oynamadığın için ... bi oyna bakalım kocaeli sporla falan göztepeyle ... o zaman anlarsın büyük takımlarla herkes oynuyor ....

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 09/06/2005 :  11:46:08  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaa tamam ben onu kabul ediyorum ama yani adamların hakkını yemeyin hata veriyor,yok crack zor mor bilgisayar kullanmasını bilseniz daha nasıl regedit yapacağınızı bilirdiniz lütfen.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000