|
Yazar |
Konu  |
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 27/05/2005 : 17:46:44
|
Ben bir oyun açtığımda bütün maçlar 1-0 bitiyordu.Yeni bir oyun açayım dedim maçlar 11-10 falan bitti bu sefer.Benimkiler hazırlık pasları yapayım derken benim defans soldan gelen topa bizim kaleye gelişine çaktı ve gol oldu o günden itibaren Beatiful G.S'nin oyunlarını almamaya karar verdim(hangisini biliyorum ki ?). |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 02/06/2005 : 14:10:22
|
yok yaaa o kadar kötü değil ben aldım oyunu oynadım ne güzel transferler yaptım fm 2005 kadar iyi bişr de türkçe olsa ahhhhhhhhhhhh.
|
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
|
 |
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 05/06/2005 : 02:02:08
|
Ya yapmayın etmeyin ALLAH'ınızı severseniz ne olur yaa ya neresi kötü tabi gidin alın kopya cd'leri ondan sonra yok hata, verdi ,yok güzel değil, yok kötü diye yorum yapın ne güzel.Adamlar o kadar cm 03-04 yaptı sevdiniz,cm5 niye kötü,alın orjinal tamam biraz crack uğraştırıcı ama yüklenirken hata vermesine katılmıyorum ve oyunu yapanların hakını yiyen herkesi kınıyorum.
CD'LER OYUNU YAPANLARINDIR.OYUNU SATIN ALANIN DEĞİL. |
|
 |
|
SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621 |
İletim - 09/06/2005 : 00:23:30
|
yawww ne hatası oyunda hata yokh kurulması falan filan tamam ... oyunun içeriği çok kötü ikinci ligteki adamlar tamamen hayal ürünü kafasından yazmış bu adamları, oyunu yapanlar sadece 1. lig de oynayan admlar gerçek sen tabi alt liglerde oynamadığın için ... bi oyna bakalım kocaeli sporla falan göztepeyle ... o zaman anlarsın büyük takımlarla herkes oynuyor ....
saygılar... |
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}} |
 |
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 09/06/2005 : 11:46:08
|
Yaa tamam ben onu kabul ediyorum ama yani adamların hakkını yemeyin hata veriyor,yok crack zor mor bilgisayar kullanmasını bilseniz daha nasıl regedit yapacağınızı bilirdiniz lütfen. |
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|