AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 METAL müzik dinleyenler buraya
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 16/09/2005 :  12:57:14  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Craddle Of Filth ve Godsmack iyi metalcidir..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 17/09/2005 :  17:25:20  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Metallica ötesi mi var? :D
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 20/09/2005 :  12:59:16  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eh major haklısın abii ama bazı arakadaşlar metal diyince genellikle linkin park,Evanescence ve korn gibi piyasa gruplardan bahsediyorlar.. Bunu neye yoracağımı bilemedim yaa heralde böyle diyenler ne dinlediğinden haberi olmayan arkadaşlar.. Yaa linkin park ve evanescnce nu-rock tarzı müzik yapıyorlar Korn ise ayrı bi konu onun daha tarzı yok (: Ama bu arkadaşların asıl sebebini biliyor gibiyim populer kültür den etkileniyorlar hepsi bu :.
Olaylar şu şekilede gelişiyor gnellikle şimdi genç arkadaşımız liseye yeni geldi tabii grup ortam yapmak isticektir kendine bunun içinde genellikle music i tercih ediyor.. Çünkü o toplumunn şartları onu gerektiriyor o zamanda rock,metal müzik popüler olduğu için onu tercih ediyor ve dinliyor yada dinler gibi yapıyor.. Size örnek bir passage:
-Abi dün gece 2.00 da Dream TV de linnkin park konseri wardı uyuadım onu izledim yaa abii herifler manyak gitar çalıyoo yaa..
-Evet abii yaa ben izleyemedim yaa uyumusum beklerken :Pp ..
Bunun gibi şeyler işte!.......

Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 20/09/2005 :  17:02:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o dediin şey(nu-rock) nu-metal olmalı sanırsam we evanescence ın nu-metalla uzaktan yakından alakası yok. kafadan sallama yapmayalım:)
(popülerlik, toplum şartları we gruba dahil olmakla ilgili sölediklerine tonla şey yazıp defalarca sildikten sonra, yazmamaya karar werdim. çünkü bi başlarsam konu alıyo başını gidio, en iisi hiç aazımı açmiim. sadece şunu söliim; pek öle diil aslında)

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 23/09/2005 :  13:26:06  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yok abii yaa öyle bence ayrıca söyleyebileceğim en kısa şeylerdfi bunlkar1.. Ayrıca evanescence nin nu metal yaptığını biliyorum nu metal yapıyor ayrıca nu rock ve nu metal aynı şeylerdir yani kısacası aynı şeyleri konuşuyıoruz :))

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000