|
Yazar |
Konu  |
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 23/08/2005 : 22:01:42
|
LP yi metalden sayarsak ben de severim ama numetal başka heavy metal baska tabii oyum daha çok heavyden yana ozellikle statix, hammerfall,ınflames falan berçi bunlar eskidi şimdi en metal die sorsan millete sana korn falan dicekler yaa nese konu maksadını aşmasın  |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 30/08/2005 : 13:13:53
|
LP'i metal saymayın adam değil onlar :D ben metal sevmem ama tanıdığım birkaç grup var : Therion Demons & Wizards Iron Maiden tabii ki de en baba grup o Exodus Megadeth Motorhead (dinleyince bu ses 3 kişiden mi çıkıo dedirten grup) Orphaned Land Savatage Twisted Sister Velvet Revolver
metallica:ilk başlarda iyiydi baya Metallica ama son yıllarda baya bozuldu o yüzden koymadım listeye
|
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
 |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 31/08/2005 : 03:16:01
|
alıntı: Lafbilir tarafından yazılan:
Ama şu da yadırganamayacak bir gerçek:Megadeth ve Iron Maiden Metallica'yı çökertmek için kurulmuş gruplar.Benim görüşüm bu yönde.Ama mükemmel çaldıkları ve tecrübeleri olduğu tartışılmaz.
Ahh güzel arkadaşım, canım hocam, etme eyleme! Nerden gireceğimi şaşırdım söze adeta. Öncelikle ilk cümlende "yadırganamayacak bir gerçek" deyip hemen ardından da "bu benim görüşüm" diyerek kendi içinde çelişmişsin zaten.
Söylediğin tezi yokedecek birçok delil sunabilirim, ama sadece Iron Maiden konusunda. Megadeth'in böyle birşey yapması muhtemeldir, çünkü Metallica'nın eski elemanı Dave Mustaine sonradan Megadeth'i kurdu. Hadi ona eyvallah.
Gelelim Iron Maiden'e. İlk Metallica albümünün çıkış tarihine bakıyoruz: (Kill 'Em All) 1983 , şimdi de Iron Maiden'ınkine bakıyoruz: (Iron Maiden) 1980 (Kaynak: www.darklyrics.com/)... Sanırım bu yeterli olmuştur... |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
death
Üye

İleti 33 |
İletim - 01/09/2005 : 10:52:55
|
metallica,nightwish,rammstein,rotting christ,iron maiden |
you were from a perfect world a world that threw me away today today to run away a pill to make you numb a pill to make you dumb a pill to make you anybody else but all the drugs in this world won't save her from herself |
 |
|
eagleHOMEE
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 15/09/2005 : 13:16:13
|
ben vaalla hep Metallica |
 |
|
Konu  |