Arkadaslar tv de bir klip izledim 3 tane keman çalan bayan arkadas vardı.Arkada da 2 tane bayan arkadas klavye kullanıyorlardı.2 tanede erkek arkadaş bateri çalıyorlardı.Bu sarkının adı ne biliyor musunuz???Acayip zor bir soru oldu farkındayım ama ne yapabilirim şarkıyı çok sevdim....
bulamadıysan, grubun adı "wild" 1 sene olmadan geldim :)) daha önce aklıma gelmişti ama başlığı bulamadım, tesadüf bu güneymiş. şarkının adıda hipnotic olabilir muhtemelen..
yeri gelmişken ben de sorayım bari :) arkadaşlar first reklemında çalan şarkının adı ne ve söyleyen kim?biliyormusunuz?TV de the food group_All you can eat diye bi klip izledim acaba bu şarkı first reklemındaki şarkıyla aynı olabilir mi.bana aynı gibi geldi ama paylaşım programından bu şekilde arıyorum bi türlü bulamadım :(
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
alıntı:ençok_25_yirmibeşkarakter tarafından yazılan:
bulamadıysan, grubun adı "wild" 1 sene olmadan geldim :)) daha önce aklıma gelmişti ama başlığı bulamadım, tesadüf bu güneymiş. şarkının adıda hipnotic olabilir muhtemelen..