|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 08/01/2007 : 15:07:23
|
fatih hocam kusurabakma bu benim dinlediklerimin listesi.kopyala yapıştır yaptım. @soulfly evet hocam biraz sinerjik oldu.dediğin gibi çoğu piyasa grubu ama çok sıkı gruplar. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314 |
İletim - 08/01/2007 : 18:31:09
|
biraz geç haberim oldu ama nadir dinlediğim metal gruplarından nightwish in vokalisti gruptan ayrılmış galiba:(yazık olmuş. ayrıca haggard ve summoning hastasıyım diyebilirim |
what is done is done...The king is king |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 09/01/2007 : 14:10:09
|
Ayrılmadı, atıldı. |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 09/01/2007 : 15:24:18
|
:S atıldımı? ne zamn?,neden?,benim niye haberim yok? soulfly hocam neden altıldı hakketen bi aydınlatırsan sevinirm. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314 |
İletim - 10/01/2007 : 14:10:54
|
alıntı: SøulfLy tarafından yazılan:
Ayrılmadı, atıldı.
öle deme ya belki istifa etmiştir. ben pek bilmiyorum ama duyduğuma göre metal dışında solo çalışmaları varmış ondan ayrılmış diye duydum. |
what is done is done...The king is king |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|