Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 07/01/2007 : 22:57:50
|
3 Doors Down,A Perfect Circle,ACDC,Aerosmith,Amon Amarth,Ana Johnsson,Anathema,Apocalyptica,Ben Harper,Blind Guardian,Blink 182,Bob Dylan,Bob Marley,Cat Stevens,Children Of Bodom,Craig David,Creed,Deep Purple,Dido,Dream Theate,Evanescence,Frank Sinatra,Gorillaz,Green Day,Him,Iced Earth,In Flames,Iron Maiden,Kings Of Convenience,Metallica,Muse,Nelly Furtado,Nirvana,Norah Jones,Oasis,Ozzy Osbourne,Papa Roach,Phoenix,Pink Floyd,Placebo,Rolling Stones,Seether,Sex Pistols,Six Feet Under,Soulfly,Sting,Theory Of A Deadman,Third Eye Blind,Tiamat,Tori Amos,Avril Lavigne,Ben Moody,Carlos Santana,Bond,Coldplay,James Blunt,Joss Stone,Korn,Lenny Kravitz,Limp Bizkit,Linkin Park,Marilyn Manson,Maroon 5,Nickelback,Nightwish,*****cat Dolls,R.E.M,Red Hot Chili Peppers,Sophie Ellis Bextor,Swen,System Of A Down,U2,Devildriver,Cold,7 seconds,30 Seconds To Mars,2 cents,4skins,A Static Lullaby,Abigail Williams,A Heartwell Ending,Alesana,Anti Heros,Anti Flag,Atreyu,Autumn Offering,Avenged Sevenfold ,Bullet For My Valentine,Before Today,Bleeding Through,Boils,Bruisers,Blink 182,Billy Talent,Chiodos,Cockney Rejects,Diecast,Dead To Fall,Drop Dead Gorgeus,Death From Above 1979,Escape The Fate,Eighteen Visions,Epitaph,Every Time I Die,Eyes Set To Kill,Fall Out Boy,Flyleaf,From Autumn to Ashes,From First To Last,Green Day,İt Dies Today,I Am Ghost,In Case You're Curious,Hawthorne Heights,Heard Shed,Jimmy Eat World,June,Killswitch Engage,Lostprophets,My Chemical Romance,Matchbook Romance,Never Heard Of İt,NOFX,Panic! At The Disco,Paramore,Protest The Hero,Pick Pocket,Saosin,Saves The Day,Sum41,Sham69,Shadows Fall,Silverstein,Sworn Enemy,Suicide Silence,SinceYesterday,Taking Back Sunday,The Dilinger Escape Plan,The Black Dahlia Murder,This Is Hell,Tonight İs Glory,The Rogers Sisters,Thursday,Uneroath,Underoath,Vana....daha var aklıma gelmedi azıları :D ama hepsi çok sıkı gruplardır.zaten bildiğinzi gruplarda var aralarıda.kesinlikle bu grupları dinleyin derim.
|
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 07/01/2007 : 23:06:24
|
Bob Dylan, 3 Doors Down, Bob Marley, Avril Lavigne, Nelly Furtado, Norah Jones, Theory Of A Deadman, Green Day, Lenny Kravitz, U2, Carlos Santana, Coldplay, Dido vs. bunlar ne zamandan beri metal müzik yapıyorlar ki? :S
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 08/01/2007 : 10:14:16
|
zaten hepsi metal müzik yapıyo demedim.çoğu metal yapan grup arasında benim metal müzik dışında dinlediğim ismlerde var. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 08/01/2007 : 10:24:41
|
"METAL" müzik dinleyenler buraya başlığı altında görünce şaşırdım birden. |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 08/01/2007 : 12:53:04
|
kabil, hocam metal, blues, rock derken sinerjik bir karışım cıkarmıssın ortaya (. Yazdıklarının çoğuda piyasa gruplar zaten. Türlerinin piyasa örnekleri.. |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
Konu  |
|
|
|