Zaten bir farklılık istiyorsanız gereksiz çok mesaj atmak yerine faydalı ve işe yarar yani az ama öz mesajlar atarsanız isminizin altında zaten Seçkin Üye yazarlar merak etmeyin...
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Yani o "1 gün için 4 civarı mesaj yazıyorlar" lazını bana dedin öle mi ? Burası bir oyun sitesi ve ben de oyunlarla , sporla gereğinden çok ilgileniyorum . Böylece konuşacak ve yazacak daha çok konu , mevzu buluyorum .
SEATTLE ortamda gerginlik yaratma lütfen.Karşılıklı saygı içerisinde tartışmalarımızı yapalım.
Yıldız konusu sizi aşar, kökeni çok eskiye dayanıyor... hiç kurcalamayın... forumun eski odaklarını rejimi koruma refleksiyle ortaya çıkarırsınız, eski-yeni mücadelesi olur; çok kan akar :P :D