|
| Yazar |
Konu  |
|
eXpert
Üye

Turkey
İleti 158 |
İletim - 19/04/2005 : 20:28:41
|
alıntı: tarafından yazılan:
alıntı: Bence bu rütbeler özel rütbe olmalı yani seçkin üye gibi yönetici vermeli bu rütbeyi.Bence mesaj sayısı,sadece forumlarda kapladığı alanı gösterir...
Peki 11.000 üyenin hangisine, hangi rütbeyi vereceğimize nasıl karar vereceğiz ve bunlarla nasıl başa çıkacağız? :) Hadi 11.000'i geçelim, mesaj yazan 4.000 üye ile bile uğraşamayız :)
Siz de haklısınız da yani mesaj sayısına endeksli olursa herşey,forumlarda saçma sapan mesajlarla daha sık karşılaşacağız. |
Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır. |
 |
|
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 19/04/2005 : 23:41:16
|
Bu arada R_Van Der VAARTTT eğer forumları kıyaslamak düşüncesindeysen o işi biraz zor yaparsın çünkü her forumun , her sitenin kendine göre kurucuları , kendine göre kuralları , kendine göre üyeleri vardır . Kimse zorlanmaz veya kışkırtılmaz . İsteyen yazar isteyen yazmaz . Serbest bölüm herkezin bölümüdür , her tür muhabbete açıktır .
|
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 20/04/2005 : 20:26:51
|
Evet |KRONDOR|i haklısında aslında benim bu topicta aslı belirtmek istediğim boş atılan mesajlardı.Bazı ismini vermek istemediğim kişiler 1 gün için 4 civarı mesaj yazıyorlar ve bu mesajların içeriğine baktığımda ya ikili diyaloglara girmişler, ya da yazmak için yazmışlar.Onların amaçları çok fazla sayıda mesaj yazarak sitede tanınmış bir üye olmak.
SEATTLE kardeşim, ben forumları kıyaslama niyetinde değilim, öyle olsa sitelerin iyi ve kötü yanlarını mesajda yazardım.Ben sadece bir örnek verdim, elbette her sitenin kendisine has özellikleri ve kuralları vardır bunlara kesinlikle karışamam.O mesajda benim belirtmek istediğim forumda daha az mesaj trafiğinin olmasından rahatsız olduğumdu.
|
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 20/04/2005 : 20:44:03
|
| Yani o "1 gün için 4 civarı mesaj yazıyorlar" lazını bana dedin öle mi ? Burası bir oyun sitesi ve ben de oyunlarla , sporla gereğinden çok ilgileniyorum . Böylece konuşacak ve yazacak daha çok konu , mevzu buluyorum . |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
onurcelikkol
Üye

Turkey
İleti 93 |
İletim - 03/05/2005 : 15:36:13
|
| bakın arkadaşlar eskiden 5 yıldız almak için çok mesaj atmak gerekiyordu o yüzden birçok gereksiz mesaj atılıyordu şimdi 5 yıldız atmak için mesaj sayısı azaltıldı böylece gereksiz mesajlarda azaldı... |
ı love you turkey |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|