ya ben kısa filmi indirdim çok zor bi oyun grafikloer acaaaip süper.tomb raider aynı angelina jolie gibi süper bi oyun ama çok zor olduğu kesin mutlaka almanızı öneririm !!!!!!!!
almayı planlayanlardan değilim başka şeylerin peşindeyim(: Bu süreç sürer gider ölüp ölüp dirilirsiniz ne yapsınlar elleri mahkum çıraları tutuşmasın diye sürekli bir çabalayış içindeler peki kazandırdıkları ne boş bi zemine geride kalmışlıklar keşfi ekleyip olmayanda barındırmak.Çok mrk ediyorum insanlar buna rağmen bu defa buna yönelirse neyi anlamam grkyor.elbet anlarım ozaman. Bekleyeceksiniz süreler boyunca... vardığınız nokta neresi olacak kimsenin değeri kimseye ait değil bu durum da kbl edeceksiniz biliyorum.Ve bn kbl etmeyenlerdenim.İyi beklemeler her birinize.(.
aslında bu yazdıklarımız ne kadar boş şeyler öyle değil mi? oyunun nasıl olacak,pcim kaldıracak mı,yok çözünürlüğü iyi mi olur kötü mü.....bu sürekli uzayıp gider,,hele bide fanatikleri için...bizim yazdılarımız bunun yanında bi hiçtir aslında.... insanoğlu için herzaman ulaşılmayan cazip gelmiştir ve öylede olacaktır,buna eminim.ki bu yüzdendir hiçbir zaman halinden memnun olmayacak ve bu tür tartısmalar herzaman süregelecektir.... bu insanoğlunun acizliğidir bi anlamda,ve biz insanoğlu olarak bu acizliği zevke dönüştürmesini bilmişizdir.insanoğlu hayatı boyunca hep de beklmiştir,çünkü sonunda bilinmeyeni bilecektir...bu yüzden bu tür bekleyiş tatlı bi duygudur,bu duyguyununda herzaman yaşanması gerektiği kanısındayım.... saygılar.