AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 Tombraider 7 LEGEND
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 37

die
Üye

Turkey
İleti 113

İletim - 02/09/2005 :  11:35:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beklemek beklemek beklemek...insanoğlu bu kdr aciz değil aslında
beklemekten başka yapabileceği bir şey yok yapabileceğine inanmadığı sürece.Bu durumda aciz olabilir.Belki de Crystal Dynamics in bi politikasıdır bu daha çok mrklandırmak giderek süreyi uzatarak daha çok yayılmak .Aşırı bi şüpheye shbim bundan bu saçmalıkları türetebilirim(:tabii sizin saçmalık olarak gördükleriniz bi başkasına uyandır.Nerden bilebilirsiniz ki((((:Her neyseeeee konu uçtu havalandı gidiyor olsada bu tatlı bekleyiş dediğinizi umarım sizin gibi algılayabilirler.Ve sonunda da koca bi hayal kırıklığına uğramazlar umarım.Aklımda bi saçmalık daha var(: bu oyun Tr cılarla Tr cı olmayanları birbirinden ayıran bi çizgi.Haklısınız dediklerimden sorumluyum gün gelir yutmak zorunda kalabilirim de yine de söylemek varken susmak bana göre değil(((:Beklemelerinize dvm etmekte dvm edin nasıl olsa her kes elinde sonunda bi noktaya varacak ki bn vardım bile bu konuda((:
Sayfanın En Üstüne Git

ask_yumru
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 03/09/2005 :  21:25:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaaa beylerr hala cıkmadımı yaa su tomb raiderın yenı oyunu haberı olan varmı ne zaman cıkıcagından
Sayfanın En Üstüne Git

die
Üye

Turkey
İleti 113

İletim - 03/09/2005 :  21:41:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne zaman çıkacağının belirsizliği her zaman söz konusu bu durumda kesinleştiği takdirde lafımızı esirgemeyiz mrk etme.((:
Sayfanın En Üstüne Git

exesnake
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 08/09/2005 :  17:09:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya beyler... angle of darkness ta archaeology dig bölümünde üstünde şekiller olan yuvarlak bir kapı var nasil geçicez...yardım
Sayfanın En Üstüne Git

die
Üye

Turkey
İleti 113

İletim - 08/09/2005 :  17:32:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Buranın başlığını okumadın mı Tr 7 den söz ediyoruz.Düşüncesizce istediğini almak pahasına davranmadan yeni konu aç ya da Tr 6 ile alakalı bi bölüme yaz.Ozaman yardım etmeye kalkacam(:bi başkası eder belki buna inanıyorsan dediğimi yapmak zorunda değilsin((:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 37 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000