Ben CD oyun ve level alıyorum.Ama artık level almam çünkü çok geri,level'ın incelemesini verdiği bi oyun diğer dergilerde birkaç ay önce verilmiş oluyor.CD oyun güzel ama.En çokta orada yazan yazarların konuşması hoşuma gidiyor.
Chip konusunda Rappier'e sonuna kadar katılıyorum. Ama öyle çok fazla bir Level geçmişim olmadığı için durumunu kıyaslayamıyorum. Ama zaten beni Level'a çeken şey daha çok yazarların sempatikliği. Ayrıca kopya oyunun azalması konusunda büyük çalışmalar yapıyor ( zaten bir OS bir de Level korsana karşı bu kadar çalışıyor). Level'daki incelemelerin geç çıkmasının sebebi ise ayın 20'sinden sonra çıkan oyunları bir sonraki aya atmaları.
Şu an Level okuyorum.Gayet güzel ama eskiden 64'ler -yaşı biraz fazla olanlar hatırlar- vardı.Çok güzel bir dergi idi.Sadece oyun değil çok komik bir geyikte vardı yazarlar arasında.Derginin formatı,oyun anlatımlarındaki derinlik,sayfa düzeni,teknik ve oyun ile ilgili sorulara geniş cevaplar vs...Her şeyi ile mükemmeldi.Derginin sahibi vardı Abdurrahman Pala(Apo abi).Hepsi ondan korkardı.Murat Omay vardı yazar.Derginin neşesiydi.Herkes onunlar uğraşırdı.Barış Yalçınkaya vardı.Soruları yanıtlardı ki ne yanıtlamak.Mac vardı.Editör.Yazıları çok güzel ve felsefikti(eğiticiydi ama anlayana).Bilmediği oyun çözümü yoktu.(olan istisnaları bile araştırıp -ki internet bile yoktu- yanıtlardı)Sanki orda bir tiyato oynanıyor gibiydi ya!Çok çok iyi bir dergiydi ve bir daha o mükemmeliteye yaklaşacak(bırakın ulaşmayı) bir dergi olabileceğini sanmıyorum.Hepsi bir araya gelseler bile belki.(ki gelmelerini istemem)Ama gerçek olan bir şey varki onlar biraz yaşlı oyuncular için birer kült.(merak edenler sahaflarda bulabilir)