AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Favori Bilgisayar & Konsol Oyun Dergileriniz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 26/03/2005 :  01:25:44  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu dergiler arasında favorileriniz ne ve tabii ki neden?

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 06/04/2005 :  17:23:22  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu forum sayesinde hiç kimsenin Bilgisayar oyun dergisi okumadığını öğrenmiş oldum
Sayfanın En Üstüne Git

the shadow
Üye

Turkey
İleti 35

İletim - 06/04/2005 :  17:42:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben okuyorum zeggy 557 cd oyun

zor diye birşey yoktur
imkansız biraz zaman alır...
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 06/04/2005 :  19:42:32  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Level alıyorum. Güzel içerikli ve cdleri çok kaliteli. Ayrıca dvdli versiyonu çok işe yarıyor.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 07/04/2005 :  19:00:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Level dergisi eski seviyesinin çok çok altlarında kaldı. Bana göre bir iş yapılacaksa tek yönden profesyonelce yapılmalı, biraz ondan biraz bunda birşeyler olmamalı. Ama bana göre dergi son birkaç senede bu çizginin çok dışında ne yaptığını bilemeyen bir kimlikle devam ediyor. Diğer dergiler hakkında söyleyebileceğim tekşey piyasadanın bir anda çok büyümesi sonucu nemden türeyen mantarla gibi türedikleridir ve çoğunu alınıp okunmaya değer bulmuyorum. Bana kalırsa piyasada hardware konusunda yatsınmaz lider Chip dergisidir. Oyun konusunda ise başarılı bir dergi olduğunu düşünmüyorum....
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 10/04/2005 :  14:26:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben level alıyorum kaliteli bir dergi

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000