AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 NFS Need for Speed Underground 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

askin.yildiz
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 28/01/2005 :  08:03:44  Bilgileri Göster  askin.yildiz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba arkadaşlar,

NFS Underground 2'yi yeni oynamaya başladım.

Kilitli olan bölümleri açmak için ne yapmamız gerekiyor. Detaylı olarak yazmanız mümkün mü acaba?

Mesela ben bir yarışta birinci oluyorum. Yarış bitince direk "Restart" ya da "Quit Race" seçeneğini seçmem gerekiyor. "Quit" seçeneğinden sonra tekrar yarışa girdiğimde kilitli bölümlerin hala açılmadığını görüyorum.

Kilitli bölümleri açmak için para mı kazanmam gerekiyor. Eğer öyle ise hangi bölümden para kazanabilirim.

Teşekkürler.

Aşkın
Sayfanın En Üstüne Git

WhiTe_AnD_BLue
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 28/01/2005 :  12:25:50  Bilgileri Göster  WhiTe_AnD_BLue için bir AOL İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue için bir ICQ İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  WhiTe_AnD_BLue için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bak kilitli bölümleri acman icin bulundugun bölümdeki yarısların hepsini bitirmen gerekiyor eger para sorunnu olursa Link Silindi! dan underground 2 trainerini indirebilirsin bi sorun olursa da ben hergun burdayım sorabılırsın
Sayfanın En Üstüne Git

WhiTe_AnD_BLue
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 28/01/2005 :  12:28:53  Bilgileri Göster  WhiTe_AnD_BLue için bir AOL İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue için bir ICQ İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  WhiTe_AnD_BLue için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bak yarısı bitirince Qut race yada restart ı secme ve yana dogru oku kaydır orda return to explore mode var ona bas ve saveleyecenmi die soruo saveliceksen savelersin ve normal olarak yarısı bıtırım sehre girmis oluosun

İYİ SANSLAR
Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 28/01/2005 :  19:54:44  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
saga git sen aynı yarısı ard arda yapıyormusun..

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git

WhiTe_AnD_BLue
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 29/01/2005 :  10:40:27  Bilgileri Göster  WhiTe_AnD_BLue için bir AOL İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue için bir ICQ İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  WhiTe_AnD_BLue için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Berkay, ne dediğini anlamadım.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000