Bak BETON.harflerin büyük küçük olması fark etmez bu bir. skyline ve rx8 şifresi regmebaby bu iki. yazabildiğin kadar şifre yaz reklam yüzünden kesilince eski şifrelerin silinmez .reklam bitince yalnızca o an yazdığın şifreye devam et umarım yardımcı olabilmişimdir
saol bong bon sende olmasan ne yaparım bilmiyorum bide bunun traıner i varmış f8 f9 f10 a bas 99999999999 mil yonnnu olyomuş onu bulabilcegim yer varmı sana şimdiden kolay gele kapiş dostum benim
Bak BETON.harflerin büyük küçük olması fark etmez bu bir. skyline ve rx8 şifresi regmebaby bu iki. yazabildiğin kadar şifre yaz reklam yüzünden kesilince eski şifrelerin silinmez .reklam bitince yalnızca o an yazdığın şifreye devam et umarım yardımcı olabilmişimdir
Arkadasim dediklerini uyguladim, buyukte yazdim kucukte yazdim reklamda durdum devam ettim bircok sifre denedim ne varsa denedim olmadi, bu sifreleri uygulamak icin onceden bir pach yuklemelimiyiz ? yoksa standart kurulumda auto sifreler kabul edilir bicimdemi.. yani 4. haritaya gelemiyorum aracin update leri yetersiz ve paramda yok benim.. bunun icin acil yardim, Mailime yazarsan sevinirim.. AxiTurkYahoo.com saygilarimla simdiden tesekkurler..
slm kardeşler bana ulaşın size yardımcı olayım ben baya geçtim sonsuz bara öneriyom AX1 OLDUMU BANA GEL 2 DAKKALINA OLDUMU kardeşim benim Beton_VolkanQhotmail.com cx07@mynet.com bana yaz olmassa sana yardım edeyim
gizli yarısları bulmak icin arkadaslar garajda world map war ya stage 1 2 3 4 5 haritalar var ordan bitmeyen yarısları bulabilirsiniz ben oyle yaptım %84 geldim
hasat zamanı gel bitch rapime paha bic rapime paha bicme trip yapma git bitch.......