AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 NFS Need for Speed Underground 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 10/01/2005 :  19:34:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bak BETON.harflerin büyük küçük olması fark etmez bu bir.
skyline ve rx8 şifresi regmebaby bu iki.
yazabildiğin kadar şifre yaz reklam yüzünden kesilince eski şifrelerin silinmez .reklam bitince yalnızca o an yazdığın şifreye devam et umarım yardımcı olabilmişimdir

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

BETON
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 12/01/2005 :  19:33:05  Bilgileri Göster  BETON'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
saol bong bon sende olmasan ne yaparım bilmiyorum bide bunun traıner i varmış f8 f9 f10 a bas 99999999999 mil yonnnu olyomuş onu bulabilcegim yer varmı sana şimdiden kolay gele
kapiş dostum benim

HAHAHA
Sayfanın En Üstüne Git

Ax1
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 23/01/2005 :  21:25:01  Bilgileri Göster  Ax1 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Sw@t 3 tarafından yazılan:

Bak BETON.harflerin büyük küçük olması fark etmez bu bir.
skyline ve rx8 şifresi regmebaby bu iki.
yazabildiğin kadar şifre yaz reklam yüzünden kesilince eski şifrelerin silinmez .reklam bitince yalnızca o an yazdığın şifreye devam et umarım yardımcı olabilmişimdir

Arkadasim dediklerini uyguladim, buyukte yazdim kucukte yazdim reklamda durdum devam ettim bircok sifre denedim ne varsa denedim olmadi, bu sifreleri uygulamak icin onceden bir pach yuklemelimiyiz ? yoksa standart kurulumda auto sifreler kabul edilir bicimdemi.. yani 4. haritaya gelemiyorum aracin update leri yetersiz ve paramda yok benim.. bunun icin acil yardim, Mailime yazarsan sevinirim.. AxiTurkYahoo.com saygilarimla simdiden tesekkurler..

«« â×ì »»
Sayfanın En Üstüne Git

BETON
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 26/01/2005 :  23:26:03  Bilgileri Göster  BETON'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
slm kardeşler bana ulaşın size yardımcı olayım ben baya geçtim sonsuz bara öneriyom AX1 OLDUMU BANA GEL 2 DAKKALINA OLDUMU kardeşim benim Beton_VolkanQhotmail.com cx07@mynet.com
bana yaz olmassa sana yardım edeyim

HAHAHA
Sayfanın En Üstüne Git

majestik
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 27/01/2005 :  18:08:10  Bilgileri Göster  majestik için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
gizli yarısları bulmak icin arkadaslar garajda world map war ya stage 1 2 3 4 5 haritalar var ordan bitmeyen yarısları bulabilirsiniz ben oyle yaptım %84 geldim

hasat zamanı gel bitch rapime paha bic rapime paha bicme trip yapma git bitch.......
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000