AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 NFS Need for Speed Underground 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 29/01/2005 :  20:51:37  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yani yarıs bittikten sonra iki sey geliyor diyorsunya yana dogru git orda degisik birsey yazıyor.ona tıkla gezme moduna dönüyor...

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git

kaçak
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 25/06/2007 :  16:38:16  Bilgileri Göster  kaçak'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben oyunu tamamen bitirdim ama arabalar225 i geçemiyo normalde 400 falan km hıza çıkar ama ben en fazla 225 yapabiliyorum ban yardım ederseniz sevinirim

!!
Sayfanın En Üstüne Git

DarkLordSauron
Üye

İleti 65

İletim - 25/06/2007 :  17:35:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dierlerini geç sen. anamenüde dünya haritası war (world map)orda üstee stage 1 yasıo oklara bas yarışlar war altta bitmemişlerde not completed yasıo ok mu??
Sayfanın En Üstüne Git

jundar
Üye

İleti 2

İletim - 04/07/2007 :  09:33:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben stage 3 de bütün yarışları yaptım,yarışacak adamlar kalmadı arabama her şeyin en sonunu taktım world map da 1 harita ve 3 haritayı full bitirdim hala bişey yok çıldırcam
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 11/07/2007 :  21:39:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
jundar tarafından yazılan:

arkadaşlar ben stage 3 de bütün yarışları yaptım,yarışacak adamlar kalmadı arabama her şeyin en sonunu taktım world map da 1 harita ve 3 haritayı full bitirdim hala bişey yok çıldırcam

Şehrin ücra yerlerine konuşlanmış gizli yarışları bitirdin mi?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000