AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 MU Online!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 40

LaStMaN
Üye

Turkey
İleti 179

İletim - 15/08/2005 :  21:34:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok saol arkadaşım. tam seti dağıtıp başka bi set yapacaktım sen çıka geldin :)
Sayfanın En Üstüne Git

Action_See
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 15/08/2005 :  21:39:47  Bilgileri Göster  Action_See'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kardes iş sette deyil serverin bir yanlisi ama elinden geleni yapmaya bak en iyisi bu.benim tavsiye ettigim server www.muonline.com
cok kaliteli bir server ama cok zor lvl atlaniyor item az cikiyor yani tam benlik benim lvlim 135 herkezi oraya beklerim herkese iyi oyunlar

MSN komurcu33@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

LaStMaN
Üye

Turkey
İleti 179

İletim - 15/08/2005 :  21:42:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
galiba ikimiz de onlineiz ben de orda oynuorum ve lvl im 252 1 resetim war :) hehe
Sayfanın En Üstüne Git

SkyStar
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 24/08/2005 :  12:15:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
s.a gençlik valaa kim ne derse desin bu World Of Warcraft olsun KnightOnLine olsun bunların hepsi fıss salla gitsin kardeşim tek sevdiğim oyun varsa mu-onlin dir anlayanlar anladı :D bye

kolaysa gelsen at imzayı:D
Sayfanın En Üstüne Git

muarchangel ADMIN
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 25/08/2005 :  11:41:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ARKADASLAR aranızda muonline oynayan yokmu ole rastgele hemen 2 ayda kapanacak bi serverden bahsetmiyorum muonline oyunu kalkana kadar bu server olacak simdi su cok onemli serverimizi hic bir sorun cıkmayacak sekilde hazırlamaya calıstık ve sanıyorum basardıkta ve simdi sıra sizlere geldibiz kendimiz elimiden geleni yaptık sizler icin ozenle calıstık ve iyi bir server acmaya ozen gosterdik simdiden sonra isi siz yürüteceksiniz serverimize gelip siz serverimizin nasıl oldugununa karar vereceksiniz subir gercek boyle server daha once gorulmedi oylebilinmeyen bir server olmayacak cesit cesit tip tip uygulamaları olmayan bi server evet tekrar soyluyorum serverimiz 1 eylule kadar duzene girecektir simdiden serverimizi dolasmak isteyenler benden acc alabilirler serverimiz bugun acılacaktır ve tum ozellikleriyle 1 eylule kadar internet cafelerde oynanan tek server olacaktır evet acc almak isteyenler maillerini flaming_phoenix@mynet.com a canlı benimle konusmak isteyenler gelsinler HERKES BİZİM İCİN DEĞERLİDİR!!![[Mu ArchAngel ADMIN=RaBDoR=]]

imza falan yoq ne imzası
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 40 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000