yaw benim bilgisayarın özellelikleri max mum isteneni gecioama yinede oyun okadar takılıo ki oynayamıyorum bi entera tıklamak bile cok sorun oluyo her adımda 4-5 saniye beklemek ölüm gibi birsey gerci hiç ölümü yasayamadım ama feci bişi bunu gidermem için patch ler falan mı gereki yo bilgisniz varsa verebilirmisiniz
yasamdan zombiye dönmüs insanlardan uzak durun tavsiyem olur
arkadasım simdi bendede aynı sey oldu cok kasıodu oyunumu duzgun oynayamayıp hatta sacımı basımı yoluyordum bak simdi o neden kaynaklanıo bilionmu bilgisyarını asırı derecede yavaslatan birsey war bende panda antivurus vardı o yawaslatıomus meger bende oyunlar yawaslatıo diye butun oyunları sildim illa yawaslatan bisey wardır benim sana onerim lasım olan seyleri yedeklemen ve windowsu yeniden yuklemendir ben oyle yaptım hicbir sorun kalmadı yani oyundan kaynaklanan bisey deil senin bilgisayarında bi sorun war windowsu yeniden yukle garanti ediyorm duzelir daha ayrıntılı konusmamız icin istersen msn adresime gel admin@mu-archangel.com
Yaw arkadaslar ben hackerim ama daha gelişmekte olan hacker arkadaslar lutfen bildiginiz hackları buraya yazın nerden download edebiliriz nasıl calır ben 1-2 tane biliyorum ha item ve point hack falan işleyen server varsa yazın plz nezamandır öyle bir server bulamadım adamlar server actıgı gibi hack engelleme programı koyuyorlar arkadaslar lutfen item hack falan işleyen server ve bildiginiz hack çeşitlerini yazın bekliyorum
kendi serverimde tabi istemem ama baska server cok hackledik sende oyle hemen adam gibi konus ben isterim istemem sanane kurduysam kurdum aman sakın sen kokrma hemen hacklerim saten sana sormadım bilenlere sordum tabikide sen bilmedigine gore cvp yazmana gerek yoq sus orda