AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 MU Online!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 40

morientes_mc
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 08/08/2005 :  18:31:06  Bilgileri Göster  morientes_mc için bir AOL İletisi Gönder  morientes_mc için bir ICQ İletisi Gönder  morientes_mc'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  morientes_mc için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
turk server i mi istionuz EWET sesleri cinlio istiosaniz bi server war aslinda cok war ama bnm oynadigim we pointlerin silinmedigi guild savaslarinda sm ler icin mana shield in yassak oldugu bi server war..
kingmu sitesi kingmuonline.servegame.com!! ama hesap(account) almak icin size msn werim o werio bn ondan aldim
1. armix27@hotmail.com
2. adem_elaa@hotmail.com
cok ii bi server bnm 20 resli char war cokgucluuum yardim ederim pointler silinmioo...KingMu
alternatif olaraq turkmu war
sitsi forumum.TUrkmu.com
Sayfanın En Üstüne Git

kagan_357
Üye

Turkey
İleti 46

İletim - 13/08/2005 :  10:19:23  Bilgileri Göster  kagan_357'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
peki ben oyunu indiririmde bana hazir bi adam var mi yapmaya zaman1m yokta
Sayfanın En Üstüne Git

Action_See
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 14/08/2005 :  23:05:01  Bilgileri Göster  Action_See'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
selam beyler
ben 1.5 2 yildir bu mu onlineyi oynuyorum.sayisiz serverlada oynadi.berseyin bug unu biliyorum.herkeze yardimci olabilirim.unlu serverlada gelismis adamlarim var (www.muonline.com haric) herturlu bilgi veririm siz sorun yeter

MSN komurcu33@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

LaStMaN
Üye

Turkey
İleti 179

İletim - 15/08/2005 :  11:48:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben oyunu mu.thegame.gr dden oynuom.bana kanat yapımında caos axe +4 +dd nin çıkması için bir incelik warsa söyliyebilirmisin?Bir de benim exc unicron gloves +ref war. ve bunu +6 yapıyorum ama soul bastığımda +7 olmuyor geriye gidiyor çok denedim hep aynı şey.Bunlar dğer exc unicronlarım için de geçerli.Bana bu işin püf noktasını söyleyebilirmisin?+7 yapamıyorum hiç birini
Sayfanın En Üstüne Git

Action_See
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 15/08/2005 :  12:23:51  Bilgileri Göster  Action_See'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oncelikle arkadasim
en basta yapamadigini soylemistin ya
unicorn set (mg set) cok zor bir olyi yoktur
senin tek yapacagin butun bless ve soullari ayni anda tek bir noktaya basman gerekiyor.ben hep sol sut koseye basiyorum ve oluyor
bu olayi yapacagin harita ise ya atlans atlans yoqsa davias yada dungeon olsun.bu soylediklerim yaparsan olacaktir birde olmamasinin nedeninden biri cok katil olmak luck setin olmamasi sana bir tavsiye vereyim.en iyi set su ozellikli setlerdir( ama exp sette)
1. luck
2. defens rate
3. refleck
4. defens rate dir
benim oynadigim www.dmuo.nl de benim bu ozellikli bir setim vardi oyundaki game masterlari kesebilirdim.cunki game masterlar kesilebiliyordun

MSN komurcu33@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 40 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000