Biliyorsunuz burada ne kadar veri yüklemişiz belli değil, sonradan başıma iş açılmasını istemem. Ben online oyun oynamak istiyorum, özellikle FPS tarzı, ama çekiniyorum 3 Gblik alan benim ihtiyacımı karşılar mı acaba?
Eğer online oyun oynayacaksan kesinlikle 3 GB sana yetmeyecek. Çünkü Online oyunlar internet bağlantını sonuna kadar kullanır. Kısaca online oyun oynarken Limitine kronometre gibi yaklaşır olursun. Yanlışlıkla limiti geçtiğin zaman ise vay haline.
Limiti geçersen 1 gb=10 milyon :) yani toplamda 5 gb=50 milyon... ama sınırsız internette 50 milyon :) Yani sınırlı internet almak akıl karı bir iş değil.
Anlaşılan online oyun yaş iş, ama Kitiaranın verdiği linkte 3Gb kullanım kapasitesi az söylenme miş mi? Orada bir JPEG resim 300Kb,toplam 100 resim alınabilir diyor. Ama bunların toplam boyutu 30Mb, Şsrkı konusu ve e-mail sınırı keza öyle, 3GB ın son derece altında, bu nasıl iş anlayamadım yani
Vardır bir bildiği Telekomun. Eğer kötü bir sürprizle karşılaşmak istemiyorsan bence sınırsız almak en iyisi. Gözün saatte, aklın faturada ve kalbin Ege'de kalmaz :)