Arkadaşlar ben 3GB lık paketi düşünüyorum ama yazın 3-4 ay internete girmiyorum, bu aylarda gelecek fatura yüklü olacak. Bu aylarda iptal ettirilip kullanacağım zaman açtırmak mümkün olmaz mı? Tekrar açıldığında ekstra para vermek gerekir mi?
Adsl'de tekrar açtırmak en baştan abone olmak ve sıraya girmek diye biliyorum.Yine sıraya girmen gerekiyor galiba.Tekrar açtırılabilen ve kolay olan bağlantı Kablo sanırım.İstediğin zaman kapattırıp istediğin zaman(en son 28.500.000TL'du) açtırabiliyordun.Umarım doğrudur.Telekomun sitesine bakarsan daha çok bilgi alabilirsin diye düşünüyorum.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
benzer bir soruyu bende telekoma sormuştum. üyeliğini iptal ettirmeden askıya alamıyorsun ne yazıkki. ama şu sıralar zaten bağlantu bekleme sorunu pek yok. isteyene bağlıyolar hemen. iptal ettirip yeniden açtırmak o kadar sorun olmaz diye düşünüyorum ama kötü bir süprizlede karşılaşma olasılığın var.
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Hemen sıra geliyormu, ben bir ay beklendiğini duymuştum, hemen gelirse problem olmaz yaza da daha çok zaman var, o zaman düşünürüz. Bu arada bana ADSL modem tavsiye edebilir misiniz?