|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 07/12/2004 : 15:21:05
|
alıntı: Rappier tarafından yazılan:
Limiti geçersen 1 gb=10 milyon :) yani toplamda 5 gb=50 milyon... ama sınırsız internette 50 milyon :) Yani sınırlı internet almak akıl karı bir iş değil.
İlk bakışta böyle gözüküyor ama sadece günde 1-2 saat, mail, surf yada chat için girenleri düşünürsek, çok ideal. |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 08/12/2004 : 00:14:20
|
Dostum o şekilde girenlere kesinlikle lafım yok ama online oyun yada download için düşünüyorsan sınırsız olmazsa olmaz.... |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 08/12/2004 : 15:21:52
|
Bencede sınırı geçme düşüncesiyle sürekli bir stres olur yok bugün girmem gereken saati aştım falan da filan.Zaten 3gb olan 29 milyon sınırsız olan 49 milyon.Arada pek fark yok gibi bence. |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 09/12/2004 : 13:34:27
|
Valla bizimkileri sınırlı paket için zor ikna ettim zaten, sınırsız olanı alamayız, belki ilerde bir gün olabilir. Yine de benim içime kurt düştü, transfer edilen boyutu bilemiyoruz ya Telekom bize sınırı geçtin diye fazla ücret istenebilir herşey mümkün yani. Bu paket bile bizim için süper oldu bakalım 1-2 ay bekleyip görelim. |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 09/12/2004 : 19:15:45
|
Altta açılan Ağ Bağlantısı ikonuna girdiğinde, bilgisayar açıldığından beri indirilen verinin miktarını görebilirsin. Ama tek tek hesaplamak gerekir tabi. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|