AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Vampire the Masquerade - Bloodlines
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

yeselcuk
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 21/01/2005 :  16:06:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kohan kardeş Santa Monica'daki hastaneyi iyice ara. Oyunun ilk seviyeleri olduğundan tam hatırlayamıyorum ama oralarda bir yerde olacak, hastane giriş katının ya üstündeki ya altındaki katta. Controlled Substances Room (CS Room) olduğu yer neresi ise oradan bahsediyorum. Daha oyunun başında hemen kapı kilidini açacak yetenekte değilsindir herhalde, ama bir PC'den (belki hack yeteneği ile) odanın kilidini açabiliyorsun. Tabi güvenlik gereği tüm kameralar etkinleşiyor, bu kez de security room'a gidip CS room kamerasını kapatman gerekiyor. Sonra CS odasında kurtadam kanını bulabilirsin.

Herkesin kurban bayramı kutlu olsun, oyuna asılmak için iyi fırsat. Oyunun sonunu 5 ayrı ittifaktan biri ile bitirebilirsiniz ama 5 tamamen farklı son yok. Ben derim ki 3,5 evet doğru yazdım üçbuçuk son var. Ne yaptın Shadow, tüm sonları görebildin mi?

Athlon XP 2600+, 512MB DDR333, nForce2 mobo, Ti4200 128MB, WinXP.
Sayfanın En Üstüne Git

kohan
Üye

Turkey
İleti 209

İletim - 22/01/2005 :  23:26:30  Bilgileri Göster  kohan için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
selamlar kardeşlerim,ben şu anda grout un malikanesindeyim(adı böyle sanırım,downtown un dışında taksiyle ulaşılan bi yer).içeride 3 tane mumu değişik şekillerde yakıp bi tane kapıyı açıosun ondan sonra büyük merdivenlerle çıkıp tkrr büyük merdivenlerle bi yere iniosn anck buraya indiktn sonra bişi yapamıorm sürekli aynı yerlerde dolaşmaya başlıorm.bi tane kapı var ama kilitli(sürgülü)sanırım bunu açıcaz ve yolumuza devam edicez fakat bn bu kapıyı açamadım işte sorunum ohh be çok uzun oldu bu bi kapı için yardım ederseniz teşekkür ederim.sağlıcakla kalın.

ÖLMEK bilmeyen biri için reçetesi olan, şu çocuğa versin bi zahmet...
Sayfanın En Üstüne Git

sizoffren
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 02/02/2006 :  20:31:24  Bilgileri Göster  sizoffren'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar ben ankaran sorcafugus (artık nası yazılıosa)u bulmak için herşeyi yaptım. en son nosferatu amcayı bulmam gerekio. korku filmi çekilen eve girdim çok çirkin amcayı ve küçük sinir bozucu yaratıkları öldürdüm sora kanalizasyonlara atıım kendimi ilerledim ilerledim en son böle yeri biraz su olan bi yere girdim. yol kırıldı fln filan her taraf elektrik yukarı çıktım elektriği kapadım. çıkmamız gereken yoldaki vantilatörü kapadım hani ordan devam ediyim die. ama yüzüyorum yüzüorum iki rezarvuardanda çıkamıorum vantilatörü açıp o arada deniyim dedim girdim ama bu sefer de hiçbişey yoktu..nası çıkıcam ordan geri dönüş fln da yok sıkıştım kaldım sinir oldum ya nolur biri yardım etsin(tercihen bitiren arkadaş).. umarım anlatabilmişimdir nerde olduumu.. (hileyide yapamıorum zaten) bu arada klanım toreador nolur nolmaz eheh

ayrıca yeni oynıcak arkadaşlar malkavian seçicekseniz eer gerçekten ingilizcenizin ii olması lazım.. yoksa deli olan bu klan mantıksız mantıksız cevaplar verio sora ne dicem şimdi diosunuz.. shadowunda dedii gibi gerçekten ingilizce istio

talkin' to herself, no one else who needs to know..
Sayfanın En Üstüne Git

yeselcuk
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 03/02/2006 :  11:17:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sizoffren ben de orada zorlanmıştım. Elektriği de vantilatörü de kapatman lazım. İşte burada bir quicksave yerinde olur. Biraz bekleyip vantilatörü tekrar açman gerek, ardından ÇOK ÇABUK (hız yeteneğin varsa kullan) flow access yazan tünele gireceksin. Vantilatörün tam önünden sağa giden yola sap, orası seni bir yere sürükleyecek. Çıktığın yerde yanında açma kolu olan bir kapı olmalı. Daha sonrasını detaylı hatırlamıyorum, oynayalı çok oldu. Eski mesajıma baktım da 1 yıl olmuş!

Sayfanın En Üstüne Git

yeselcuk
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 03/02/2006 :  11:29:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kohan oyunun o kısmı beni de biraz uğraştırdı. 3 mumun açtığı kapıdan aşağı inip elektrikli bir odaya varıyorsun. Bir anahtarı açınca elektrikleniyor ortalık sen de birinin altından çömelerek geçip diğer düğmelere basarak akımları kapatıyorsun. Malum, her şey açıp-kapama ile düzelebilir 8-). Sonra bir koridorda da bir düğmeye basıyorsun, Grout'un gizli odası açılmış oluyor ve XP kazanıyorsun.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000