AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Vampire the Masquerade - Bloodlines
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

sizoffren
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 03/02/2006 :  18:29:56  Bilgileri Göster  sizoffren'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çok te$ekkür ederim yeselcuk fıtık olmu$tum orda.. daha sonra biyerlerde takılırsam yardımın olursa çok mutlu olurum

talkin' to herself, no one else who needs to know..
Sayfanın En Üstüne Git

sizoffren
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 12/02/2006 :  16:28:00  Bilgileri Göster  sizoffren'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eheh yine ben.. tabikide yine bi yerde takıldım. ama buna nası bi çözüm önerisi getirirsini bilmiorum bn şu sabbatların babasını öldürcem geldim amcanın oraya(pek te çirkin). ama amca çok güçlü kuvvetli en fazla yarıya indirebiliorum sağlıını. ne yapiim ben öldüremiorum.. girerken 3 experiencela birlikte 10 experienceım oluo.geriyede dönemiorum daha fazla experience aliim öle yan işlerden.. napıcam bn ya... hileyide yapamıorum(bunuda 10.ya sölüorum ) kaldım öle.. nolur yardıım!!

Sayfanın En Üstüne Git

yeselcuk
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 12/02/2006 :  17:10:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sizoffren Sabbat babası için pek bir taktik yok doğrusu. Yanılmıyorsam çifte ile giriyordu sana; o yüzden uzak durarak etrafında dolan, fırsat bulunca da elindeki en iyi yakın dövüş silahıyla (Katana ve bir tırpan gibi aletti en iyileri) herifi biç. İnşallah şimdiye dek ateşli silahlar için puan harcamamışsındır çünkü çok zayıf kalıyorlar. Kan stoğun iyi olsun, sıkışınca bir tuşla hüplet. O zamana dek eline elder vitae de geçmiş olmalı, en iyi kan paketidir. Hız yeteneğini kullan, Toreador'un önemli özelliğidir. Eline kuvvet!

Athlon XP 2600+, 512MB DDR333, nForce2 mobo, Ti4200 128MB, WinXP.
Sayfanın En Üstüne Git

sizoffren
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 18/02/2006 :  16:46:29  Bilgileri Göster  sizoffren'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yeselcuk ya yine bn.. yine bi sorunla karşı karşıyayım. kuejin tapınağına girdim ön bahçeyi geçtim şimdi orta tapınaktayım ve bir kapının sürgüsünü itleyip açmam gerekiyor ama her şekilde denememe rağmen hiçbirşey yapmıyor.. sen gel buraya kadar takıl orda olcak şey deil yani ya bi el atıver yinede kurtar eheh ya bu arada ben şimdi sana geçici bi msn adresi veriim bnurdan ekle beni sora dierini veririm, bölece her sıkıştıımda buraya girmek zorunda olmam ne dersin? bak bu al bunu ekle bn ordan sana gerçek adresimi veririm: still_love_666@hotmail.com

Sayfanın En Üstüne Git

yeselcuk
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 19/02/2006 :  19:01:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sizoffren oyunda epey ilerlemişsin, az kalmış ha gayret. Sürgülü kapı oyunun meşhur bir bug'ı, orada bir kayıt et, başka bir kayıt yükle ve sonra kapı için yaptığın kayıdı geri yükle. Bu kez kapının sürgüsünü itebileceksin. Olmadı tekrar yükle, eninde sonunda açıyorsun. Sana mail attım ama takılan başkaları da yararlansın diye foruma da atayım dedim.

Athlon XP 2600+, 512MB DDR333, nForce2 mobo, Ti4200 128MB, WinXP.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000